Printagreat: haal je Instragram herinneringen in huis!

Door  |  0 reacties

Staat jouw Instragram vol met mooie foto’s van leuke festivals, heerlijke vakanties en speciale momenten met familie en vrienden? Dan is het natuurlijk zonde als je eigenlijk nooit (fysiek) naar deze herinneringen kijkt. Gelukkig kun je via de website Printagreat eenvoudig je Instagram foto’s op allerlei manieren laten afdrukken. Ook erg leuk als cadeautje!

Printagreat foto

Het ontstaan van Printagreat

De bedenkers achter Printagreat waren helemaal verslaafd aan het bewerken van foto’s met gave filters en het delen op Instagram. Ze mistten alleen één ding… daadwerkelijke foto’s in hun huis! Want wanneer kijk je nou eigenlijk terug naar al die leuke foto’s op je Instagram?

Ze ontwikkelden daarom een handige service waarmee je de foto’s in huis haalt. En om het retro gevoel van Instragram vast te houden worden alle foto`s via Printagreat vierkant en in mat afgedrukt.

De mogelijkheden

Wil je de foto’s door het hele huis hangen of heb je een prikbord dat gevuld moet worden? Laat je foto’s dan gewoon afdrukken. Ze behouden hun vierkante vorm (10×10 cm) en zien er dus meer uit als gave polaroids dan standaard foto’s. Je kunt kiezen uit 10 foto’s voor € 7,95 of 20 foto’s voor  €12,95.

Je kunt ook besluiten om de foto’s op canvas af te laten drukken. Je hebt dan de mogelijkheid om één bepaalde foto af te laten drukken of om te kiezen voor een canvas collage. De canvasdoeken zijn beschikbaar in verschillende formaten en is al te bestellen vanaf € 14,95.

Hoe werkt het?

Heb je besloten hoe jij je foto’s af wilt laten drukken? Het bestellen is dan heel simpel. Ga naar de website van Printagreat, kies het product dat je wilt en je wordt meteen doorgestuurd naar een inlogscherm van Instagram. Nadat je ingelogd bent worden automatisch al je foto zichtbaar en je kunt aan de slag! Handig: niet alleen jouw foto’s worden geladen, maar ook de foto’s die jij leuk vindt op Instagram.

Voor alle producten geldt: bestel op werkdagen voor 14.00 uur en je hebt het de volgende dag al in huis. De verzendkosten zijn altijd gratis.

Laat nu al je bijzondere Instagram foto’s afdrukken via Printagreat >>

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *