Licht in huis! 9x toffe lampen

Door  |  0 reacties

Misschien wel het moeilijkste van een (woonkamer)verbouwing: lampen vinden die passen bij je stijl & budget. Op Lamp-bezorgd.nl heb je een ruime collectie aan toffe lampen. Kiezen moet dan echt mogelijk zijn!

Over Lamp-thuisbezorgd.nl

Het klinkt als iets eenvoudigs: nieuwe lampen kopen. Maar iedereen die wel eens op zoek is geweest naar lampen weet dat dit geen makkelijke keuze is. Je hebt een stijl waar je rekening mee moet houden, een ruimte, smaak, prijs…

Voor je de perfecte lamp gevonden hebt ben je eventjes verder. Maar we laten ons graag inspireren. Zo maakten we onlangs kennis met Lamp-thuisbezorgd.nl. Hier vind je toffe lampen in alle stijlen, maten en prijscategorieën.

Of je nu van industrieel houdt, stoer, landelijk of design: op Lamp-thuisbezorgd.nl vind je een mooie lamp voor elke stijl. Of je nu op zoek bent naar een hanglamp, wandlamp of vloerlamp, je hebt altijd een uitgebreide keuze. Zeker omdat er nog elke maand nieuwe, net zulke toffe lampen aan de collectie worden toegevoegd.

In deze uitgebreide collectie vind je o.a. lampen van het moderne Bloomingville (we zijn fan!) en het industriële Light & Living. Ook PMTD Collection en Clayre & Eef zijn vertegenwoordigd. En heb je wel eens van het merk Koziol gehoord? Echte eyecatchers in je woonkamer, eetkamer of keuken.

Neem je een kijkje in de collectie? We zetten onze favorieten op een rij!

Toffe lampen

Alles over deze toffe lampen

1. Echte eyecatchers, dat zijn de lampen van Koziol, een bekend Duits lampenmerk. Onze favoriet is de antraciete Josephine M. Tof om er twee boven een grote eettafel te hangen!

2. Over eyecatchers gesproken: Bloomingville staat bekend om haar strakke ontwerpen. Deze hanglamp met de naam Veneer is duidelijk aanwezig boven je eettafel. Op een bijzonder mooie manier.

3. Ga mee met de huidige trends & ga ook boven jouw eettafel voor brons. Met deze industriële lamp van Clayre & Eef.

4. Leuk voor in de vensterbank, een lage kast of een bijzettafel: deze staande lamp van Hübsch Interior.

5. Op zoek naar een kroonluchter met een moderne tintje? Wat dacht je van deze houten kroonluchter van Storebror.

6. Deze lightbulbs zie je steeds meer terug in de winkels. En terecht, want wat zijn ze leuk! Geef ons maar deze lightbulb van Bloomingville.

7. Strak wit & hip koper worden gecombineerd in deze wandlamp van Hübsch.

8. Tof, tof, tof! Deze zwarte bamboo-lamp.

9. Kleur in je interieur? Dat lukt zeker met deze gele hanglamp van Sweet Living.

Zeg… heb jij je droomlamp inmiddels al gevonden?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *