Woonmerk in de spotlights: Bloomingville

Door  |  1 reactie

Dol op Scandinavisch wonen? Op stoer, modern maar ook een tikkeltje romantisch? Check dan snel het woonmerk Bloomingville.

Bloomingville: een Deens merk dat anno 2015 in veel woonwebshops te vinden is. Mijn favoriete shop blijft echter vtwonen. Niet alleen omdat ze hier een breed scala aan Bloomingville producten hebben geselecteerd, maar ook omdat ik het goed kan combineren met andere aanschaffen voor in huis. En: waar kun je beter dan bij de makers van het beste woontijdschrift inspiratie op doen?

Over Bloomingville

Een merk van Deense bodem dus, met die typische Scandinavische twist die je nu veel terug ziet in de woonbladen. Maar dan met een vleugje brocante en een ruw randje. Een combinatie van modern, industrieel, rustig, tikkeltje romantisch én stoer. En dat is een gouden greep gebleken. Het merk werd in 2000 opgericht door Betina en Simon Stampe. Waar het ooit kleinschalig was, heeft het nu 40 werknemers en een hoofdkantoor met een oppervlakte van 6000m2. Hun assortiment is in korte tijd enorm gegroeid vanwege de overweldigende vraag.

9x de leukste Bloomingville producten

Je bent gewaarschuwd: mocht je nog nooit hebben gehoord van Bloomingville dan ben je na het zien van mijn favoriete items (veelal grijs, mint en roze, want dat is hun huidige collectie) vast verkocht. Sorry…

Bloomingville woonaccessoires

1. Bloomingville zou Bloomingville niet zijn zonder teksten. Ze verwerken deze zelfs leuk in vloerkleden. Dat is toch fijn thuiskomen?

2. De romantiek van Bloomingville zie je met name terug in de zachtgekleurde kussens, die meestal vooral door vrouwen wordt gewaardeerd. Gelukkig hebben we dan ook vaak de broek aan in huis als het op woon-aankopen aankomt. Wat dacht je van dit bloemrijke kussen?

3. Momenteel heb ik last van een serviestic: het liefst combineer ik alle grijze/witte/blauwe serviezen. En op mijn wensenlijstje staan dan ook flink wat servies-producten van Bloomingville. Deze tekstborden vind ik echt geweldig.

4. Bijzettafeltjes saai en degelijk? Nee hoor, deze is stoer en toch verfijnd.

5. Bloomingville heeft de leukste tekstborden voor in de keuken. Voor mij graag die van bananencake.

6. Onder dit kleed wil je toch met liefde wegkruipen?

7. Op zoek naar een eyecatcher voor op je eettafel? Wat dacht je van deze stoere, ietwat opvallende vaas? Ook verkrijgbaar in wit en goud overigens.

8. Een mooie vaas als deze geeft zonder meer meer kleur aan je interieur!

9. Hebben, voor in de keuken! Deze toffe weegschaal. In hip mint uiteraard.

Tof hè, dat Bloomingville. Tijd voor een make-over van al je woonaccessoires?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Renske

    24 april 2015 at 08:41

    Wat een toffe items! Vooral het bord, de tekstborden en de weegschaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *