Stedentrippers opgelet! Maak kennis met de Do It Yourself City Journals

Door  |  1 reactie

Na de geweldige 100% reisgidsen en de Enjoy-boekjes komt uitgeverij mo’media met een nieuwe serie boeken voor reizigers. En na het zijn van de Parijs-variant zijn wij direct fan van de Do It Yourself City Journals.

Wat zijn de Do It Yourself City Journals?

Do it yourself city journals ParijsOf je nu gaat voor de Berlijn, Londen of Parijs-variant (en er volgen er vast nog meer); welke je ook kiest je hebt gegarandeerd een reisdagboek, doe-boek en stadsgids in één. Een boekje waar je eindeloos in kunt kleuren, plakken, schrijven en tekenen. En afvinken, waar we zo dol op zijn.

Aan de hand van mooie illustraties, to do lijstjes en bijzondere weetjes leg je jouw stedentrip op een wel heel unieke manier vast. Naast alle vooringevulde elementen door mo’media is er ook nog eens ruimte voor jouw persoonlijke verhalen en – als je kunt tekenen – illustraties die jouw tripje weergeven. Ook kun je er naar hartenlust foto’s, souvenirs, kaartjes, notities en tips van vrienden in plakken.

Een kijkje in het Do It Yourself City Journal Parijs

Klinkt allemaal geweldig natuurlijk, maar wat kun je echt verwachten. We slaan onze Parijs-gids op willekeurige pagina’s open en geven je een kijkje in deze geweldige reis-doe-dag-boeken:

 • Op een pagina vol stipjes kun je natekenen welk traject jij hebt genomen met de metro. Zet de namen erbij en gebruik vooral kleuren om de verschillende trajecten aan te geven.
 • Schrijf in een kaart van de 20 arrondissementen alle adresjes waar je bent geweest.
 • Voorpret: in de gids vind je een handige lijst met films in, over en uit Parijs. Zo kom je vast in de stemming!
 • Schrijf twee pagina’s vol met alle plekken waar je bent geweest en die je nimmer meer wilt vergeten. Al jouw hoogtepunten en adresjes op een rij.
 • Boekenwurm? Het boek bevat een handige lijst met de mooiste boekhandels, verspreid over de hele stad. Je kunt er dus altijd wel één (of twee of drie) meepikken.
 • Print je acht favoriete foto’s uit op Polaroid-formaat en plak ze in het doe-boek.

Het resultaat?

Een originele herinnering aan jouw stedentrip in Parijs, Londen of Berlijn. Vergeet alleen niet ook een etui met potloden, plakband (nog leuker: masking tape) en lijm mee te nemen in je koffer.

Ga jij binnenkort naar Londen, Parijs of Berlijn? Koop snel een van deze Do It Yourself City Journals & je trip zal nog leuker worden!

Titel: Do It Yourself City Journals
Uitgeverij: mo’media
Prijs: € 14,95

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

 1. Vivian

  29 april 2015 at 13:13

  Ziet er zeker erg leuk uit, maar een beetje teveel werk voor mij denk ik haha. Ik weet nu al dat ik hier gewoon niets mee ga doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *