The longest ride

Door  |  1 reactie

De bioscoop is en blijft een leuk uitje. Naar welke film je gaat hangt sterk af van het gezelschap waarmee je gaat. Actiefilms met de man, animatiefilms met de kids en vrouwenfilms… juist met je vriendin(nen). Voor die laatste categorie hebben we een aanrader voor je: The longest ride.

Waar The longest ride over gaat?

The Longest RideSophia heeft haar leven als student, die op het punt staat haar carrière te starten bij een toonaangevende gallery in New York, helemaal op orde. En dan ontmoet ze Luke, een voormalig kampioen bull riding die na een zware verwonding vastbesloten is zijn comeback te maken.

Tijdens hun eerste date (waar menig vrouw van droomt trouwens) zien ze, in noodweer, een auto die van de weg is geraakt. Luke en Sophia redden Ira uit de brandende auto. Sophia blijft Ira opzoeken in het ziekenhuis en leest hem voor uit de liefdesbrieven uit 1940 van Ira aan zijn, inmiddels, weduwe Ruth.

Terwijl Luke en Sophia verliefd worden, gaat Luke door met bull riding, ondanks het gevaar om wederom gewond te raken. Het feit dat Luke en Sophia zulke verschillende levens hebben zorgt als snel voor conflicten. Zullen ze elkaar met hulp van Ruth en Ira vinden?

Een film waarin twee mooie liefdesverhalen zijn verwerkt

The longest ride is gebaseerd op de gelijknamige besteller van Nicolas Sparks en geproduceerd door de producers van tranentrekker The fault in our stars. En dat beloof heel wat!

Als je naar The longest ride gaat wordt je getrakteerd op niet één maar twee liefdesverhalen, die ook nog raakvlakken hebben. En nu we het toch over trakteren hebben. De rol van Luke wordt gespeeld door Scott Eastwood. Jawel, de zoon van en dat is geen straf om naar te kijken. Daarnaast is het goed mogelijk dat je hier en daar een traantje laat omdat er echt aangrijpende momenten in de film voorkomen, dus tissues mee is geen slecht idee.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

1 reactie

  1. Iep

    29 april 2015 at 17:17

    Klinkt als een hele mooie film. Binnenkort ga ik er ook naar toe in de bioscoop!
    Ik ben heel erg benieuwd!
    Liefs Iep

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *