Bakgrage moeder? Check deze Moederdag cadeaus

Door  |  1 reactie

Als jouw moeder graag bakt is de kans groot dat ze iets lekkers op tafel zet als je op Moederdag op visite komt. Hoe leuk is het dan om een bakcadeautje te geven? Wij zochten negen Moederdag cadeaus voor je uit waarmee je haar ongetwijfeld blij maakt.

Draait jouw moeder haar hand niet om voor lekkere zelfgebakken appeltaart, brownies, cupcakes, koekjes en broden? En krijg je daarvan dan ook regelmatig het nodige mee naar huis als je op bezoek bent geweest? Dan heeft ze vast al de nodige bakspullen, maar wordt ze ook blij van nieuwe bakspulletjes als Moederdag cadeaus die haar keuken mooier maken of het bakken makkelijker. Kijk je mee?

Moederdag cadeaus bakken

9x Moederdag cadeaus voor je bakgrage moeder:

1. Bij het bakken komen er allerlei maten voorbij. Met deze leuke set van vijf maatbekercups van Jamie Oliver gaat dat een stuk makkelijker en nauwkeuriger.

2. Deze taartschaal is voorzien van het recept voor een taartbodem. Hoe handig. En vooral leuk ook. Een aanwinst voor de bakcollectie van menig moeder.

3. Deze broodbakbol van Emile Henry mocht niet ontbreken in dit lijstje Moederdag cadeaus. Hiermee tover je voortaan de mooiste en lekkerste broden uit je oven. Hebben!

4. Als je je moeder écht een keer enorm decadent wilt verwennen dan gaat dat zeker lukken met deze prachtige KitchenAid Mixer. Verkrijgbaar in maar liefst 27 uitvoeringen dus keuze genoeg.

5. Werkelijk on-mis-baar in de keuken van een bakkende moeder is een nauwkeurige weegschaal. En het oog wil natuurlijk ook wat. Deze Bloomingville keukenweegschaal voldoet aan de eisen.

6. Zelf stokbrood bakken en je op een willekeurige zondagochtend in Frankrijk wanen…. Dat kan als je je moeder deze baquettevorm cadeau doet voor Moederdag.

7. Leest jouw moeder graag als ze klaar is met bakken? Dan is deze bakvorm het perfecte Moederdag cadeau en bakt ze voortaan boeken.

8. Bloemen voor Moederdag maar dan anders. Met deze siliconen bakvormpjes bakt ze de meest schattige bloemencakejes voor je.

9. Voor de cupcake-artiest die van die waanzinnig kunstige cupcakes maakt is dit een welkom setje ‘gereedschap’ voor Moederdag.

Zit er iets tussen deze Moederdag cadeaus dat jouw moeder nog niet in haar keukenkastjes of op het aanrecht heeft staan? Vast wel. Fijne Moederdag!

 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

1 reactie

  1. Marijke I easydailyfood

    30 april 2015 at 09:02

    Leuke spulletjes heb je bij elkaar gezocht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *