Een vraag per dag voor mama’s

Door  |  0 reacties

Steeds weer zien we varianten op het populaire One line a day voorbij komen. Met het oog op de komende Moederdag moesten we dan ook wel aandacht schenken aan Een vraag per dag voor mama’s.

Dit boek – dat het ideale cadeau is voor Moederdag, je hebt nog een week – werkt volgens hetzelfde principe als One line a day:

Het boek bestaat uit 365/366 pagina’s, met op elke pagina ruimte voor vijf zinnen. Voor vijf verschillende jaren. Je krijgt dus direct inzicht in waar je het jaar daarvoor stond!

Een vraag per dag voor mama’s werkt volgens hetzelfde principe, met wel iets meer ruimte voor je antwoord (3 regels). Zodat je na vijf jaar een uniek portret hebt van jezelf en je gezin aan de hand van maar liefst 1.825 (!) antwoorden. Waar je de ene vraag zonder al te veel moeite invult, zal de andere vraag echt stof tot nadenken geven. Sommige vragen gaan over jezelf, anderen over je kinderen of je partner. Leuk!

Wat voor stof tot nadenken kun je verwachten?

Een vraag per dag voor mama'sWe gaan natuurlijk niet al alle 365 vragen verklappen, dan zou de lol er al vanaf zijn. Maar even een paar vragen om je een idee te geven van wat je vindt in dit boek:

  • Welke dingen die je kind(eren) doet (doen) maken je gelukkig?
  • Waarin is (zijn) je kind(eren) beter dan jij?
  • Wie is het meest georganiseerd? Jij of je partner?
  • Gebruik je je kind(eren) soms als excuus?
  • Wat zou je je kind(eren) willen afleren?
  • Hoe tevreden ben je op een schaal van 1 tot 10?

Kopen dus, voor jezelf voor Moederdag. Of heel veel hinten bij de vader van je kind(eren).

Titel: Een vraag per dag voor mama’s
Uitgeverij: Deltas
Prijs: € 13,95

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *