Kleuren voor volwassenen: 9x Moederdag cadeaus

Door  |  0 reacties

Heb jij al bedacht waarmee je je moeder komende Moederdag, zondag 10 mei, gaat verrassen? Als jouw moeder dol is op kleuren lees dan vooral even verder. Wij zochten negen perfecte cadeautjes uit voor de moeders die graag kleuren.

Kleuren was voorheen vooral iets voor kleine kinderen totdat de kleurboeken voor volwassenen hun intrede deden. Meer en meer mensen herontdekten dat kleuren enorm ontspannend werkt. En verslavend ook; eenmaal aan een kleurplaat begonnen wil je die eigenlijk ook het liefst in één keer afmaken.

Kortom, je bent even met niets anders bezig in je hoofd als met die kleurplaat. Niet zo gek dus dat veel moeders graag kleuren. Even tijd voor zichzelf in de hectiek van alle dag. En ja, een kleurcadeau is dus het ideale Moederdag cadeau voor deze moeders.

Moederdag cadeaus: kleuren voor volwassenen

Verras je kleurende moeder met deze Moederdag cadeaus

1. Is je moeder goed met verjaardagen onthouden of schort het er nog wel eens aan? Deze verjaardagskalender kan ze zelf inkleuren om daarna nooit meer een verjaardag te vergeten.

2. Een persoonlijk cadeau voor de moeder die graag kleurt; een houten tekendoos met haar eigen naam erop.

3. Het enige echte mandala kleurboek is een kleurboek waar je mee kunt aankomen. Een groot vierkant kleurboek waar je moeder voorlopig zoet mee is.

4. Reist jouw moeder veel? Voor plezier of omdat ze iedere dag met de trein naar haar werk gaat bijvoorbeeld. Dan is dit in de pocket kleurboek perfect voor in haar tas.

5. Als jouw moeder graag kleurt én graag kaartjes stuurt dan is deze box met 20 kaarten om zelf in te kleuren het perfecte Moederdag cadeau.

6. Iedere moeder die kleurt, is fan van Stabilo. Met deze set in maat ’88’ kan ze fijn de grotere vakken inkleuren.

7. En als je je moeder echt wilt verwennen geef je haar ook deze set Stabilo’s in maat ’68’. Super voor het fijnere werk.

8. Een onmisbaar cadeautje voor je moeder als ze graag met potloden kleurt, is deze leuke puntenslijpermachine.

9. Met deze prachtige set van 48 kleurpotloden in topkwaliteit van Bruynzeel maak je jouw moeder ongetwijfeld ontzettend blij.

Kleur jij zelf eigenlijk ook? Misschien zit er dan ook wel leuks voor jezelf tussen deze Moederdag cadeaus óf kun je nu niet meer wachten om zelf ook te starten met kleuren. Fijne Moederdag!

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *