Loods 5 Amersfoort: 18.000 m2 woonwinkelplezier

Door  |  1 reactie

Het enorme pand langs de A1 werd in slechts 26 weken (!) uit de grond gestampt en ingericht. En vandaag is het zover: Loods5 opent de deuren van haar derde vestiging. In Amersfoort kun je nu woonwinkelen op 18.000 m2. Zeg maar dag tegen je salaris!

Afgelopen vrijdag mocht ik een uniek kijkje achter de schermen nemen: terwijl de winkel nog druk werd ingericht, de bouwvakkers nog aan het werk waren, opende Loods5 Amersfoort alvast haar deuren voor een aantal VIP-genodigden. Zonder portemonnee (want nog geen kassa’s open en dus erg veilig) betrad ik het immense pand. Iets waar ik sowieso al blij van werd, want Amersfoort is voor mij een stuk dichterbij dan Zaandam en zo kan ik nog vaker van Loods5 genieten.

Over Loods5

In 1999 opende Loods5 haar eerste deuren: de Bruynzeel-fabriek in Zaandam werd omgetoverd tot woonoutlet. Waar het toen nog echt een woonoutlet was, is het anno 2015 een unieke lifestyle woonshop waar diverse deelnemers hun producten uitstallen. Inmiddels is Zaandam uitgegroeid tot een oppervlakte van meer dan 20.000 m2 én werd er in 2007 een tweede vestiging geopend, in Sliedrecht. Jammer, voor de mensen in het oosten van het land. Of… nee, nu niet meer. Met de centrale vestiging in Amersfoort is Loods5 voor bijna iedereen goed bereikbaar.

Loods5 Amersfoort: de eerste indruk

Amersfoort hanteert hetzelfde concept als Zaandam: deelnemers kunnen er een stukje winkel afnemen en daarin hun waren vertonen. Dit maakt dat je eigenlijk, van wat voor woonstijl je ook houdt, altijd zult slagen bij Loods5.

Loods5 Amersfoort is verdeeld in twee etages: beneden vind je de 92 deelnemers met hun accessoires en kleine meubels. Genoeg om uren lang rond te struinen! Daarnaast vind je op deze verdieping diverse stijlkamers om inspiratie op te doen. Boven vind je een lange route met tal van mooie, grotere meubels. Ook kun je hier nog genieten van een hapje en drankje bij Loods5 Lekkers.

Hieronder een kleine sfeerimpressie van het geweldige aanbod van Loods5 Amersfoort.

Loods5 Amersfoort

Praktisch!

Parkeren kan op een van de 440 parkeerplaatsen onder het pand van Loods5 Amersfoort. In tegenstelling tot in Zaandam & Sliedrecht kun je hier wél betalen met creditcard (ai, gevaarlijk!), maar contante betalingen zijn niet mogelijk. Houd daar dus rekening mee. De winkel, aan de Euroweg 1, is van elke dag van 10.00 tot 17.30 uur geopend.

Meer info over Loods5 Amersfoort >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. alexa

    11 mei 2015 at 08:53

    Ik ben heel benieuwd, ben hier nog nooit geweest maar woon wel in de amersfoort dus kan zeker een keer langs gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *