Inner Truth Journals: must have notitieboekjes

Door  |  2 reacties

Notitieboekjes met een knipoog: dat zijn de Inner Truth Journals. Stuk voor stuk een aanrader! Wij selecteerden onze top 3 Inner Truth Journals. Leuk om cadeau te doen, of om alledrie gewoon zelf te hebben.

Inner Truth JournalsI’m Doing My Best Guided Journal

Relativeren kan geen kwaad. En dat is de essentie van dit notitieboekje! Je mag soms best eens aanmodderen in plaats van de perfecte vrouw uit te hangen. Door middel van grappige quotes en opdrachten helpt dit boek je in te zien dat er geen nood aan de man is als je eens wat minder goed scoort. Lang leve perspectief!

Bekijk op bol.com

 

Inner Truth JournalsIt’s Gonna Be OK Guided Journal

Wist je dat het wetenschappelijk is bewezen dat optimisme goed is voor je hart, en stress funest? Met dit boek zul je leren inzien dat alles inderdaad altijd op zijn pootjes terechtkomt. De quotes zorgen niet alleen voor een glimlach op je gezicht, ze helpen je ook relativeren (Life isn’t fair. It’s just fairer dan death. That’s all!). Het helpt je alles uit het leven te halen. Ook als je daar eigenlijk niet zo’n zin in hebt en uit de veld geslagen bent door tegenslag in welke vorm dan ook.

Bekijk op bol.com

 

Inner Truth JournalsI Gotta Be Me Guided Journal

Op zoek naar jezelf? Dit Inner Truth Journal bevat 70 pagina’s met aanwijzingen en openhartige uitspraken die je, zoals de uitgever zegt, dichter bij jezelf brengen. Een leuke hart onder de riem voor een lief vriendinnetje dat zich zelf even verloren is. Of voor jezelf, want to love oneself is the beginning of a life-long romance. Dat ontzeg je jezelf toch niet?

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

  1. Sandra

    16 mei 2015 at 09:57

    Wat een leuke boekjes! Super leuk dat er opdrachten en quotes in staan. Ik had hier nog nooit van gehoord. Nice!

  2. Vivian

    3 juni 2015 at 19:27

    Klinkt leuk! Misschien eens naar kijken als verjaardagscadeau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *