Paper Vase: maak een designstuk van een lege fles

Door  |  0 reacties

De Nederlandse ontwerper Pepe Heykoop studeerde in 2008 af van de Design Academy. Hij ontwerpt nu prachtige designstukken, maar draagt ook zijn steentje bij aan een betere wereld via de Tiny Miracles Foundation. Onze favoriet van de collectie voor deze stichting is de Paper Vase; een stijlvolle, papieren cover die iedere lege fles in een collectors item omtovert!

Steun met je aankoop het goede doel

Via de Tiny Miracle Foundation die opgericht is door zijn nichtje Laurien Meuter helpt Pepe Heykoop zo’n 115 Pardeshi gezinnen uit de armste sloppenwijken van Mumbai (India) aan het werk. Voordat Pepe langskwam bestond hun leven uit het maken van rieten manden en was er geen enkele vorm van educatie. Nu maken ze zijn designstukken voor een goede prijs en krijgen in ruil daarvoor een vast salaris, medische hulp en scholing. Het doel van de stichting is om in 2020 ruim 700 mensen van de gemeenschap aan het werk te hebben. Een prachtig streven!

Een papieren vaas

De Paper Vase is een slimme uitvinding. Je ontvangt de vaas in een bijpassende, stijlvolle envelop als een flatpack die je zelf in elkaar vouwt. Er ontstaat dan een cover in een innovatieve vorm die op maat aan te passen is naar de vorm van jouw lege fles. Je kunt kiezen uit een aantal kleuren en verschillende prachtige designs. De Paper Vase is te koop voor € 19,- per stuk via verschillende Nederlandse webshops en winkels, maar ook via de website van Pepe Heykoop zelf. Jij een prachtige vaas, de arme Pardeshi families meer werk!

Mijn 3 favoriete designs

Paper Vase
1. Green Gradient. Door de vele, prachtige tinten groen die dit design heeft komen de vormen van de Paper Vase erg mooi uit.
2. Canal Houses. Haal echt Dutch Design in huis met deze oer-Hollandse grachtenhuisjes. In deze collectie zijn ook een Delfts blauwe variant en eentje met het Melkmeisje erop te koop.
3. Silver. Deze zilveren vaas geeft met haar shiny look een gave, moderne touch aan je interieur!

Welke Paper Vase zou jij wel in huis willen hebben?

Bezoek nu de website van Pepe Heykoop om de hele collectie te bekijken of om de Paper Vase direct in huis te halen >>

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *