Hét saladeboek van Delicious. Meer dan 100 salade recepten!

Door  |  0 reacties

Alle edities van het kooktijdschrift Delicious. werden er op nageslagen, de 100 beste salade recepten werden geselecteerd en daar is hij dan: Hét Saladeboek, het zoveelste toffe exemplaar in de kookboekenreeks van het tijdschriftenmerk.

Wat kun je verwachten van Delicious. Hét Saladeboek?

Delicious, hét Saladeboek, salade receptenOf je nu op zoek bent naar eenvoudige groene salades, of complete maaltijdsalades bomvol smaak, geur, kleur én natuurlijk de nodige vitamines: dit kookboek vol salade recepten brengt het je zonder meer. Of je nu op zoek bent naar een salade voor de lunch, als bijgerecht of als hoofdgerecht tijdens een gezond diner.

Het kookboek is opgedeeld in acht hoofdstukken. Natuurlijk om mee te starten een hoofdstuk vol tips, tricks en tools. Daarna is het ingedeeld op ingrediënt: salades met groenten, salades met vis en garnalen, salades met kaas, salades met granen, salades met gevogelte en vlees, salades met fruit… En tot slot: brood voor erbij, van focaccia tot baguette.

Een greep uit de vele salade recepten

Pastasalade met lente-ui en paddenstoelendressing. Courgettesalade met dadels en geitenkaas. Andijviesalade met avocado en grapefruit. Geroosterde tomatensalade met steak. Salade met zeebaars, linzen, asperges en pittige dressing. Pompoensalade met geroosterde en gezouten amandelen. Groene salade met kruidendressing.

Hier moet het water jou toch óók van in de mond lopen?

Titel: Delicious. Hét Saladeboek
Uitgeverij: Fontaine Uitgevers
Prijs: € 17,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *