Ibizu: handgemaakte sieraden voor de bohemian Ibiza-fan!

Door  |  1 reactie

Ibiza… de magische plek waar je kunt genieten van zon, idyllische baaitjes, hippie marktjes en de gaafste beach clubs. Niet zo gek dat Nederlanders dol op het Spaanse eiland zijn! Maar we houden niet alleen van het eiland als vakantiebestemming: Ibiza heeft ook haar eigen, typerende stijl ontwikkeld vol met felle accessoires, leuke sieraden en bohemian kleding. Ook daar zijn we gek op! Shop het eilandgevoel nu bij het Nederlandse merk Ibizu.

Over Ibizu

Toen de Nederlandse sieradenontwerpster Roos Oudemans een voet zette op Ibiza was ze haar hart meteen verloren. De prachtige omgeving, de hippie levensstijl, de vriendelijke mensen en de Ibiza-mode pasten precies bij haar. Tegenwoordig woont ze in Spanje en laat ze zich volledig inspireren door het eiland. In de collectie van haar merk Ibizu vind je dan ook veel armbandjes met witte en mintgroene kleuren die versierd zijn met schelpjes, veertjes en andere leuke hippie accessoires.

Thema`s

De sieraden zijn ontworpen aan de hand van verschillende collecties. Zo heb je de ‘Idyllic Bays’ collectie die volledig geïnspireerd is op de heldere kleuren van de zee en ben je met de diepe kleuren van de ‘Romantic Sunset’ collectie klaar voor een zwoele, zomerse nacht. Houd jouw vriend ook wel van wat arm candy? Er is ook een mannenlijn met sieraden van houten kralen. Voor kinderen zijn er speciale (kleurrijke!) kinderarmbanden.

Waar verkrijgbaar?

De sieraden zijn verkrijgbaar via de webshop van Ibizu. Iedere bestelling wordt zorgvuldig ingepakt in een speciale verpakking en is daarmee echt een klein cadeautje voor jezelf! Daarnaast zijn alle sieraden handgemaakt en zijn de kralen met veel zorg uitgezocht, de kans dat je iemand tegenkomt met hetzelfde sieraad is dus een stuk kleiner dan met armbandjes uit de bekende winkels.

Drie aanraders van Ibizu

Ibizu

1. To the Stars and Back. Deze armband past met haar zeegroene kralen en de vrolijke sterretjes perfect binnen de Ibiza hippie stijl! Voor slechts € 12,95 is hij van jou.
2. Indiana Life. Je bent helemaal bohemian met deze armband van houten en mintgroene kralen en met kleine, zilveren veertjes als detail. Voor € 10,95 is hij van jou.
3. Beach Days. Het echte Ibiza vakantiegevoel krijg je van dit witte armbandje met schelpjes en een zeester. Deze is voor € 11,95 voor jou?

Ga jij deze zomer ook helemaal voor de bohemian Ibiza stijl?

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

1 reactie

  1. Vlijtig Liesje

    22 mei 2015 at 11:18

    Het eerste armbandje is mijn favoriet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *