9x zomerse smoothies

Door  |  0 reacties

Zon, goed gezelschap en… een smoothie! Iedere lente wanneer de temperatuur begint te stijgen verschijnen overal zomerse smoothies; heerlijke, zoete drankjes. En het fijne is dat ze ook nog eens best wel gezond zijn en prima als ontbijt of tussendoortje kunnen dienen.

Bestel jij eigenlijk alleen zomerse smoothies in een sappenbar of tijdens een uitgebreide lunch met vrienden? Maak ze ook eens thuis! Je hebt er helemaal geen dure apparatuur voor nodig, met een simpele (hand)blender kun je deze 9 heerlijke recepten allemaal maken. Dus op naar de markt voor vers fruit en blenden maar!

Zomerse smoothies

Alles over deze zomerse smoothies

1. Deze kiwi, gember en banaan smoothie van Jamie Oliver is dankzij de toegevoegde yoghurt en haver een lekker en vullend ontbijtje.

2. Haal de zomer in huis met deze goddelijke fruit en kokosnoot smoothie! Proef onder andere de smaken van aardbei, ananas en banaan in deze zomerse smoothie.

3. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van een heerlijk stuk carrot cake? Waarom geen smoothie met deze smaken maken! Geniet gezond met deze heerlijke carrot cake smoothie.

4. Avocado geeft smoothies een heerlijke, romige textuur. Mix het met aardbei en wat yoghurt en je hebt een smoothie die bijna iedereen wel lekker vindt. Op en top zomerse smoothies!

5. Simpel, maar lekker… blend aardbeien, kiwi, sinaasappelsap en yoghurt en je hebt een heerlijke smoothie vol met vitaminen!

6. Toe aan iets verfrissends? Mint en ananas is een heerlijke combinatie voor een zomerse smoothie! Dankzij de toegevoegde haver en spinazie ook nog zeer voedzaam.

7. Dadels in een smoothie klinkt misschien vreemd, maar in combinatie met groene appel en spinazie is deze smoothie heerlijk zoet!

8. Dankzij de toevoeging van vanille en kaneel krijgt deze zomerfruit smoothie net wat meer smaak. Puur genieten!

9. Houd je niet zo van zoet? Dan is deze pindakaas en banaan smoothie vol met proteïne een lekkere optie.

Wat is jouw favoriete zomerse smoothie? Maak je graag een zoete, fruitige variant of houd je het hartig met granen en banaan?

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *