Vamp in Love

Door  |  0 reacties

Dol op chicklit? Check dan het laatste boek van Marijke van den Elsen. Na het succes van Vamp on Heels is ze terug met Vamp in Love.

Waar gaat Vamp in Love over?

Vamp in Love begint met een hoop actie. Angela wordt wakker bij haar – naar later blijkt – zeer louche vriend Harold en verlaat het huis halsoverkop nadat ze een lijntje coke gesnoven heeft. In een vlaag van verstandsverbijstering neemt ze een hoop geld van hem mee en slaat dan op de vlucht. Ze beseft dat ze eigenlijk alleen maar ‘foute’ vrienden heeft en nergens terecht kan.

Vamp in love, Marijke van den ElsenUiteindelijk neemt ze de trein naar Fieke, haar voormalig beste vriendin die ergens in een ingeslapen dorpje in Zuid-Nederland woont. Fieke is verrast Angela op de stoep aan te treffen, maar biedt haar zonder al te veel vragen een slaapplaats aan. Al gauw voelt Angela zich helemaal thuis bij Fieke, al is ze wel bang dat Harold achter haar verblijfplaats komt.

Met Fieke gaat het niet zo lekker. Ze heeft samen met haar vriend Rogier een goedlopend restaurant, maar er blijft haast geen tijd over voor hen samen. Ze krijgt steeds minder hoogte van Rogier en weet ook niet of ze hem eigenlijk nog wel helemaal vertrouwt.

Het is uiteindelijk Angela die ontdekt wat er aan de hand is met Rogier met de hulp van Fiekes broer Jaap wordt op het laatste nippertje voorkomen dat alles uit de hand loopt…

Wat ik vond van Vamp in Love

Het begin van Vamp in Love is direct lekker spannend, er gebeurt veel en je zit direct in het verhaal. Het is even verwarrend dat na Angela’s vlucht het perspectief ineens wisselt naar dat van Fieke, zonder dat dat duidelijk aangegeven wordt.

Ook al is dit het tweede deel van de serie en had ik deel één niet gelezen, ik had niet het gevoel dat ik essentiële informatie miste. Het verhaal gaat in net zo’n sneltreinvaart verder als dat het begon en de spanning zakte geen moment. Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig geworden naar het eerste deel en ook deel drie mag op m’n lijstje!

Titel: Vamp in Love
Uitgever: ZK (Zomer & Keuning)
Prijs: € 14,99

Bekijk Vamp in Love op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Annemarie (30), heeft net een drastische carrièreswitch gemaakt, van arts naar wedding- en eventplanner. Ze houdt erg van lezen, reizen, haar vriend (niet perse in die volgorde) en is vastbesloten om van het leven een feestje te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *