Het snelste dagboek: one thought a day

Door  |  2 reacties

In een tijd waarin we per dag maar liefst 258 stukken content lezen, willen we niet vlak voor het slapen gaan nog een epistel in ons dagboek schrijven. Maar we willen wel onze herinneringen koesteren én vastleggen. Met One thought a day kan dat op een laagdrempelige & snelle manier.

No novels. No big long journal entries. Just one thought a day.

One thought a day lijkt sterk op het immens populaire One line a day. Sterker nog: we gaan er vanuit dat dit boek bedacht is aan de hand van het succes met de laatstgenoemde. Daar pikt graag elke uitgever een graantje van mee. Terecht! En dit boek is ook ‘gedoemd’ een succes te worden.

Wat kun je verwachten van One thought a day?

One thought a dayDit vijf-jaren-dagboek laat je dagelijks de belangrijkste gedachte van die dag – Shit, ik ben ontslagen of Yes, geslaagd voor dat belangrijke examen, Hij heeft me ten huwelijk gevraagd of Ik lijk mijn depressie te hebben overwonnen – noteren. Op deze manier ben je, wanneer het jaar is gepasseerd, in staat om te zien wat je deed of dacht op diezelfde datum vorig jaar. En je ziet jezelf groeien, ontwikkelen. Het helpt je daarnaast om alle belangrijke momenten te onthouden.

Tof toch? En je bestelt dit dagboek nu eenvoudig op Bol.com. Morgen in huis!

Titel: One thought a day
Uitgever: Peter Pauper Press
Prijs: € 16,99

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

  1. Marijke I easydailyfood

    28 mei 2015 at 19:24

    Wat een leuk idee! Zo tof dat iemand zo iets bedenkt!

  2. Vivian

    3 juni 2015 at 19:26

    Ohhh dat is misschien wel leuk om voor mijn verjaardag te vragen! Makkelijker dan elke dag in een dagboek schrijven lijkt me…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *