New Girl: een heerlijke sitcom over een hilarische vriendengroep

Door  |  1 reactie

Soms is het gewoon heel erg fijn om na een lange dag even op de bank te kruipen en te ontspannen met een leuke sitcom. De komende tijd selecteren we dan ook toffe (Netflex)series. Zoals de Amerikaanse serie New Girl, die hier perfect voor is. De personages zijn ontzettend grappig en de verhaallijnen erg goed gevonden. Relax en laat je verrassen door Jess en haar huisgenoten!

New Girl

Waar New Girl over gaat

Het verhaal van New Girl is opgebouwd rondom Jess (gespeeld door Zooey Deschanel). Jess is een schattige en ietwat klunzige lerares die op zoek moet naar een nieuw huis wanneer ze ontdekt dat haar vriendje haar bedriegt. Ze komt terecht in een appartement met drie vrijgezelle mannen: de personal trainer Coach, de vrij sullige barman Nick en de womanizer (en af en toe iets te vrouwelijke) Schmidt. Jess krijgt de kamer alleen maar dankzij haar beste vriendin Cece die model is en de mannen staan dan eerst ook niet te springen om met haar samen te wonen…

Wat kun je verwachten van New Girl?

De ster van de show is Jess, met haar kleurrijke karakter is het moeilijk om niet van haar te houden. Al kan haar gedrag soms een beetje too much zijn. Door de serie heen leren de mannen te leven met de rare ideeën en onverwachte acties van Jess. Ze wint haar plekje binnen de groep en de bijzondere groepsdynamiek zorgt iedere aflevering weer voor hilarische situaties. De meeste verhaallijnen zijn gebaseerd op relatieproblemen, werkproblemen en ambities van de jonge dertigers in Los Angeles.

Waar te kijken?

In Amerika is New Girl (geproduceerd door FOX) inmiddels aan het einde van het vierde seizoen, maar in Nederland lopen de afleveringen nog iets achter. Hier zijn de eerste twee seizoenen te zien op Netflix. Het is nu echter de perfecte tijd om alle afleveringen van deze seizoenen te gaan kijken en helemaal verslaafd te raken aan de huisgenoten, want het derde seizoen wordt deze zomer op Netflix Nederland verwacht!

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk New Girl dan nu op Netflix of bestel de dvd’s.

Bekijk op bol.com

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

1 reactie

  1. angelique

    29 mei 2015 at 09:24

    Mijn favoriete serie. Jammer dat je op netflix maar tot en met seizoen 2 kan kijken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *