Zomers & gezond 9x ananas recepten

Door  |  0 reacties

Zomers, fris & lekker zoet: ananas is een van de favoriete fruitsoorten op de redactie van Like & Love (it!). En dus gingen we op zoek naar de lekkerste ananas recepten voor deze zomer.

Ananas is niet alleen fris, zomers & lekker zoet, het is ook nog eens een enorm gezonde fruitsoort. Zo versterkt het je immuunsysteem en botten, werkt het ontstekingsremmend, zorgt het voor een goede spijsvertering, houdt het je bloedspiegel stabiel en geeft het je energie. Oh ja, en het bevat ook nog eens weinig calorieën.

Wat wil je nog meer? Genoeg redenen om NU ananas in huis te halen en aan de slag te gaan met de ananas recepten die we voor je selecteerden. En ja, soms combineren we dit met wat ongezonde ingrediënten, dat kan af en toe best.

Zomerse ananas recepten

Alles over deze ananas recepten

1. Bakliefhebbers opgelet! Deze upside down ananastaart is by far onze favoriet uit deze lijst met ananas recepten. Smul je mee?

2. Een snelle, frisse en zomerse maaltijd: kip Hawaii.

3. Ideaal: voor deze ananas cheesecake is geen oven nodig. Het is een zogenaamd no bake-recept. Klaar binnen 15 minuten.

4. Frozen yoghurt met kokos & ananas. Met weinig vet en veel proteïnen. Een gezonde zomerse lekkernij!

5. Lekker als tussendoortje en super-makkelijk te maken: ananaschips.

6. Rijst met ananas op zijn Thaïs, op een supertoffe manier geserveerd.

7. Chocoladeliefhebbers opgelet, ananas is ook goed te combineren met jouw favoriete lekkernij. Wat dacht je van deze choco-ananas-spiesjes?

8. Kokos én ananas is een geliefde combinatie. En die twee ingrediënten komen goed samen in deze tropische lekkernij.

9. Geen zomer compleet zonder tropische smoothies. En ananas is daarvoor het perfecte ingrediënt! Met slechts vier ingrediënten maak je deze ananas-bessen-smoothie.

Loopt het water jou al in de mond van deze ananas recepten?

 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *