Het enige echte minikleurboek voor volwassenen

Door  |  1 reactie

Stop vijf kleurpotloden in je binnenzak én Het enige echte minikleurboek voor volwassenen en je kunt altijd en overal even je hoofd leegmaken met een paar minuutjes kleuren.

Het enige echte minikleurboek voor volwassenenKleuren is niet alleen een hype, het is ook wetenschappelijk bewezen dat kleuren écht ontspannend werkt. Maar elke keer 20 kleurpotloden of viltstiften meenemen is niet echt een optie. En de meeste kleurboeken zijn te groot voor een handtas of een binnenzak. BBNC uitgevers, de uitgever van de bekende serie Het enige echte kleurboek voor volwassenen waar inmiddels vijf delen vanuit zijn, bedacht daar wat op: een minikleurboek.

Wat je kunt verwachten van Het enige echte minikleurboek voor volwassenen

Het enige echte minikleurboek voor volwassenen is een compact minikleurboek, dat verrassend genoeg nog meer dan 135 kleurplaten bevat. Met een gewicht van nog geen 160 gram en een afmeting van ca. 11 bij 16 cm past eenvoudig in je handtas of binnenzak. En met het zicht op de komende zomervakantie: ook in je handbagage neemt hij niet veel ruimte in. Bij mij gaat hij in elk geval mee, zodat ik – met vliegangst – eens kan ontspannen in het vliegtuig.

De prijs is overigens al net zo klein als het boekje, voor € 6,95 kun je aan de gang met al die abstracte kleurplaten. Veel kleurplezier!

Titel: Het enige echte minikleurboek voor volwassen
Uitgevers: BBNC uitgevers
Prijs: € 6,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Vlijtig Liesje

    7 juni 2015 at 12:16

    Grappig dat er nu ook al een miniversie van is. Wel handig om mee te nemen natuurlijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *