Ready-to-go ijskoffie voor warme zomerdagen

Door  |  0 reacties

Je dag beginnen met een flinke dosis koffie: veel mensen helpt het om wakker te worden. Maar is dat wel lekker op snikhete dagen? Nu de zomer eindelijk in aantocht is, wordt het misschien tijd om over te stappen op ijskoffie.

IJskoffie wordt de laatste jaren steeds populairder, en zeker de ready-to-drink variant. Uit onderzoek is gebleken dat we in 2014 maar liefst 25% meer ready-to-go ijskoffie dronken dan in het jaar daarvoor. Niet verrassend dus dat steeds meer producenten komen met een kant-en-klare ijskoffie. Zo ook het merk Emmi, dat naast ijskoffie-leverancier vooral bekend is als de grootste leverancier van Zwitserse melk.

IJskoffie van goede kwaliteit

Ready to go ijskoffieEen ready-to-go ijskoffie scoren wordt steeds makkelijker doordat het aanbod stijgt, maar dat betekent niet dat elke ijskoffie ook echt lekker is. Als je kiest voor Emmi kunnen we je vertellen – we hebben alle smaken zelf getest voor dit artikel – dat je wel kunt rekenen op lekkere ijskoffie. De Emmi Caffè Latte is bereid met verse Zwitserse melk en voor de bereiding zijn ook nog eens hoogwaardige Arabica-bonen gebruikt.

Je draagt ook nog eens een stukje bij aan de natuur; de bonen zijn afkomstig van Rainforest Alliance Certified™ landbouwbedrijven. En kunstmatige toevoegingen doet het bedrijf ook al niet aan, gevolg: extra gezond voor je eigen lichaam. Je moet wel van een krachtige smaak houden: na de branding worden de koffiebonen direct vermaalt en bereid tot een krachtige espresso. Dat is een duidelijke koffie-kick!

3 smaken, aan jou de keuze

Emmi Caffè is deze zomer verkrijgbaar in drie smaken: Macchiato, Espresso en Cappuccino. Macchiato is een klassieke koffie met een romige, milde smaak vol aroma. De cappuccino variant wordt gemaakt van melk met 1,5% vet waaraan een vleugje cacao is toegevoegd. Heerlijk als dagelijks rustpunt op een zomerse dag én ook nog eens de favoriet van onze redactie. Voor een goede oppepper kies je voor de krachtige Espresso van Emmi. Houd je echt van enorm sterke koffie dan kan het zijn dat je deze aan de ‘slappe’ kant vindt. Maar dat maakt de smaak verder zeker niet minder.

Benieuwd geworden naar de ijskoffie van Emmi? De cups van 230 ml zijn verkrijgbaar bij diverse kiosken en benzinestations door heel Nederland.

Voor deze review stelde Emmie ons gratis ijskoffie beschikbaar. We hebben er van genoten!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *