Lekker is dat!

Door  |  0 reacties

Na een lange werkdag ontspannen met een easy wegleesboek? De eerdere chicklits van Anna West lazen lekker weg en dat geldt ook voor haar nieuwste boek Lekker is dat!.

Ik leun naar voren. Dit is het moment. Joost haalt diep adem. Nu komt het. “Sofie”, zegt hij. “Mijn vrouw is achter onze relatie gekomen. Je moet weg.”

Waar Lekker is dat! over gaat

Lekker is dat! van Anna WestAl enkele jaren heeft Sofie een relatie met haar baas. Haar baas die al jaren samen is met zijn vrouw Charlotte en zelfs tijdens hun affaire met haar in het relatiebootje stapte. Toch is Sofie er van overtuigd dat hij uiteindelijk echt bij zijn vrouw weg gaat. Maar als Charlotte dan de verhouding ontdekt, blijkt dat Joost nog niet van plan is op te stappen. Nee, hij wil dat Sofie van het toneel verdwijnt.

Sofie wordt door Joost ondergebracht bij zijn vader, met wie hij bepaalt geen goede band heeft. Het redden van de ijssalon en het huis van haar (hopelijk ooit) schoonvader geeft Sofie de nodige afleiding.

Maar wat als Charlotte ook uit komt huilen bij haar schoonvader? Dan wordt het opeens wel heel ingewikkeld en komt er wraak om de hoek kijken.

Wat wij vonden van het nieuwste boek van Anne West

Hoewel het verhaal van de minnares die toch niet wint van de vrouw een beetje cliché is, is Lekker is dat! een zalig wegleesboek, net zoals de eerdere romans van Anne West, Blijf af! en Superchef. De naïviteit van Sofie gaat soms een beetje ver, maar de humor in het boek compenseert dat ruimschoots. Niet alleen een fijn boek voor na een lange dag werken, maar ook voor op het strand of bij het zwembad.

Titel: Lekker is dat!
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Prijs: € 15,-

Bekijk Lekker is dat! op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *