Leuk van Kwantum! 9x hip behang

Door  |  0 reacties

Behang. Een tijdlang was het niet zo populair en werd er vooral voor de stukadoor gekozen. Inmiddels mag behang weer en doet het in niets meer denken aan de saaie behangetjes die pa en ma vroeger op de muren plakten.

En omdat er zoveel leuk behang is, is het ook leuk om regelmatig een muurtje van een nieuwe look te voorzien. Maar vaak zijn bijzondere prints ook bijzonder prijzig. Kwantum zou Kwantum niet zijn als je daar nu ook terecht kunt voor super leuke behangetjes met even leuke prijzen. Want Kwantum is stiekem veel leuker dan vaak wordt gedacht. En dus ook de plek voor hip behang. Kijk je mee?

Hip behang Kwantum

Snel een nieuwe look in huis hip behang van Kwantum

1. Vind jij die wandjes die onregelmatig beplakt zijn met natuursteen ook zo leuk? Een moderne variant op de steenstrips van vroeger. Met dit behang op je muur lijkt het net of je er tig houten blokjes op hebt geplakt (€ 17,- per rol).

2. Met dit behang rond de schouw waan je je toch direct in een authentieke blokhut tijdens wintersport. En ben je de stenen zat, is het een stuk makkelijker vervangen dan echt natuursteen (€ 14,- per rol).

3. Dit kluisjes-behang is perfect in een industrieel interieur. Leuk voor in de hal of een jongenskamer (€ 15,- per rol).

4. Nog zo’n leuk hip behangetje van Kwantum! Met deze ‘kabeltrui’ op de muur creëer je in no time een soort van knuffelmuur (€ 14,- per rol).

5. De Chesterfield-look, maar dan op de muur. Alsof je een gecapitonneerde muur hebt. Chique hoor! (€ 18,- per rol)

6. Stop maar met zoeken naar vintage koffers op rommelmarkten. Een middagje Kwantum behang plakken en je hebt vintage koffers genoeg (€ 17,- per rol).

7. Als je van vintage houdt dan past dit behang ook vast prima in jouw interieur. Alsof je een wand vol oude panelen hebt (€ 18,- per rol) .

8. Zwart/wit interieurs zijn op het moment erg populair. Met dit hippe behang wordt die ene muur een echte eyecatcher (€ 15,- per rol).

9. Met dit behang met oude krantenkoppen haal je gelijk je Frans weer even op. Ook leuk om gewoon fijn naar te kijken (€ 16,- per rol).

Al dit Kwantum behang, en nog veel meer leuke motieven, is online te bestellen via www.kwantum.nl maar natuurlijk ook gewoon in de winkels. Let je wel op het patroon als je eenmaal ijverig dit hippe behang gaat plakken?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *