Kleuren voor dummies

Door  |  0 reacties

Misschien wel het leukste Dummie-boek aller tijden: Kleuren voor Dummies. Kleur je mee?

De Dummies-boeken zijn al bijna 25 jaar een begrip: praktische handboeken over uiteenlopende onderwerpen. Wijn voor Dummies, Pinterest voor Dummies, backpacken voor Dummies… Noem een onderwerp en grote kans dat je er een Dummie-boek bij vindt. Allemaal even zwart en geel overigens. En met voer kenmerken:

  • Tekst en uitleg in begrijpelijk Nederlands
  • Informatie klaar voor gebruik
  • Pictogrammen en andere navigatiehulpjes
  • Een vleugje humor

Ook Kleuren voor Dummies voldoet aan al deze kenmerken. En toch wijkt dit boek wel enigszins af. Waar andere Dummies-boeken je vooral veel over een onderwerp vertellen, kun je met dit boek direct aan de slag. Juist, kleuren!

Wat je kunt verwachten van ‘Kleuren voor Dummies’

Kleuren voor dummiesEen Dummie-boek zou geen Dummie-boek zijn als je geen informatie krijgt over het onderwerp. En dat vind je dus ook in hoofdstuk 1; 20 pagina’s met informatie over kleuren. Kleuren voor volwassenen in het bijzonder. Want nee, kleuren is allang niet meer alleen voor kinderen.

Je vindt in dit boek alles over de diverse materialen die je kunt gebruiken. Zodat je jouw keuze kunt maken uit viltstiften of potloden, of misschien wel verf of krijt. Ook de technieken komen aan bod, evenals de betekenis van diverse kleuren.

Heb je alle informatie tot je genomen dan komt het leukste deel. Pagina’s vol (dubbelzijdig!) tekeningen om in te kleuren. Zet je gedachten op nul!

Titel: Kleuren voor dummies
Uitgever: BBNC uitgevers
Prijs: € 14,95

Bekijk op bol.com

P.S. Doe je al mee met onze grote kleurboeken-winactie?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *