9x frisse ijsjes met een vleugje alcohol

Door  |  0 reacties

Geen zomer compleet zonder fruit. Maar ook geen zomer compleet vol lekkere drankjes. Frisse cocktails, tequila, witte wijn, sangria… Waarom deze twee zomerse must haves niet combineren? We selecteerden recepten voor frisse ijsjes met alcohol. Proost… of eet smakelijk!

Ijsjes met alcohol

Alles over deze frisse ijsjes met alcohol

1. Verfrissend, tropisch én superleuk om te zien: deze watermeloen-tequila-ijsjes. Met schijfjes limoen om het ook echt op een watermeloen te laten lijken.

2. Dol op koffie en Whiskey? Maak deze ijsjes met Bourbon.

3. Zoet en verfrissend: moscato, van de gelijknamige druif. Gebruik deze drank om deze kiwi-ijsjes mee te maken.

4. Extra veel alcohol: in deze vanille-ijsjes zit wodka, kahlua en Bailey’s. Maar hé, yoghurt, dus gezond.

5. Een zomer zonder margarita is geen zomer. En vanaf nu voor mij ook geen zomer meer zonder margarita-ijsjes. Extra fris door de komkommer en honing!

6. IJs voor caipirinha liefhebbers. Met framboos en kumquat (een citrusachtige).

7. Witte wijn & fruit: een frisse combinatie verwerkt in deze ijsjes.

8. Als sex on the beach één van jouw favoriete cocktails is, zit je met deze ijsjes he-le-maal goed.

9. Ik ben een groot fan van mojito. Algemeen bekend onder familie, vrienden en collega’s. Bij een volgend feestje ga ik ze daarom allemaal mojito-ijsjes voorzetten.

Zoku: zelfgemaakte ijsjes in een handomdraai

Zoku ijsmakerIn slechts 9 minuten vers ijs maken op een zonnige zomerdag? Het kan met de Zoku ijsmaker. Met deze ‘ijsmaker’, die niet groter is dan een half brood, maak je in no time je eigen ijsjes, die slechts negen minuten in de vriezer hoeven. Ideaal toch?

En je kunt alle ijsjes maken die je wilt. Het is namelijk geheel aan jou welke ingrediënten je gebruikt. Even geen inspiratie? (al kunnen we dat niet voorstellen met bovenstaande selectie) Bij een starterskit krijg je een gratis receptenboekje cadeau zodat je direct aan de slag kunt. Je kunt deze bestellen op o.a. Bol.com.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *