Het enige echte Alice in Wonderland kleurboek

Door  |  2 reacties

Heb jij ergens de komende weken nog een lange autorit naar het buitenland te gaan? Zorg voor de juiste afleiding & je zult je kinderen niet horen op de achterbank. Meisjes kunnen zich bijvoorbeeld uren vermaken met een stel potloden en Het enige echte Alice in Wonderland kleurboek.

Het enige echte Alice in Wonderland kleurboekHet is al weer 150 jaar geleden dat Alice in Wonderland verscheen. Hoewel de magie van dit moderne sprookje van Lewis Caroll nog altijd niet is uitgewerkt, denk ik niet dat veel kinderen van deze tijd het sprookje kennen. Hun moeder daarentegen…

Vertel je dochter(s) (of zoon/zonen) alles over dit sprookje aan de hand van de vele betoverende platen in dit kleurboek, dat speciaal voor de 150e verjaardag van Alice in Wonderland is gemaakt. Laat ze kennis maken met Cheshire Cat, de Maartse Haas en uiteraard ook de wrede Hartenkoningin.

Een stukje jeugdsentiment voor jou en een hele hoop kleurplezier voor de kleintjes!

Titel: Het enige echte Alice in Wonderland kleurboek
Uitgeverij: BBNC
Prijs:€ 6,95

Bekijk Het enige echte Alice in Wonderland kleurboek op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

  1. Marieke

    11 juli 2015 at 14:34

    Deze lijkt me zo leuk!

  2. Anneke

    11 juli 2015 at 21:51

    Lijkt me een heel mooie kleurboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *