Maak kennis met de kleurrijke kaarten van ByBean

Door  |  0 reacties

Onlangs besteedden we al aandacht aan zwart/wit kaarten, de trend van dit moment. Maar hoe stijlvol en mooi zo ook zijn, soms wil je gewoon wat vrolijkheid en kleur per post verzenden. Ook daar vonden we een goed adres voor: ByBean.

Over ByBean

ByBean.nl is het domein van Eline. Eline houdt van net even anders en dat betekent dat je op haar website ook kaarten (en posters en accessoires overigens) vindt die inderdaad afwijken van de kaarten zoals je deze momenteel in veel webshops vindt. Ze ontwerpt al deze eigenzinnige kaarten zelf.

En heel eerlijk: ik vind ze fantastisch! Hoewel ik verzot ben op zwart/wit kaarten wijk ik hier met liefde vanaf als ik de kleurrijke kaarten van Eline mag gebruiken bij postpakketjes, als ik prijzen opstuur naar winnaars van acties of gewoon wanneer ik iemand een hart onder het riem wel steken.

Op ByBean vind je kaarten voor elke gelegenheid: van letterkaarten tot kaarten voor elke feestelijke gelegenheid, van algemene kaarten tot dierenkaarten, van kaarten met geweldige quotes tot zelfs kaarten met scheldwoorden (maar dan op een manier dat het wél kan). En hoewel je ook enkele zwart/wit kaarten in haar webshop vindt (check de Zweden-kaarten), bestaat het grootste deel van haar collectie toch echt uit kleurrijke kaarten. Om vrolijk van te worden!

Check deze kleurrijke kaarten

Om je een eerste indruk te geven van de uitgebreide collectie van ByBean had ik een zware taak: hoe kan ik mijn negen favoriete kaarten uit selecteren? Ik kwam tot 15 na streng selecteren en toen heb ik maar ienemienemutte gedaan. Kijk je mee naar de mooiste kleurrijke kaarten?

Kleurrijke kaartem ByBean

1. Wat een supertoffe tekst voor een kinderkaart: Ook superhelden moeten slapen. Verkrijgbaar in diverse kleuren en varianten.

2. Ik ben in de leeftijd (auch, 30+) dat iedereen om me heen kinderen krijgt: vriendinnen, collega’s, familieleden… Altijd handig om wat geboortekaartjes in huis te hebben, zoals deze.

3. Een gelukskoekje gelukskaartje die alleen al door het kleurgebruik zorgt voor een lach op je gezicht.

4. Een hart onder de riem steken van iemand die het kan gebruiken, wordt altijd gewaardeerd. En zeker met deze good luck kaart!

5. Dream big: dat deed Eline vast ooit over haar webshop. En haar droom werd werkelijkheid! Stuur dit kaartje naar mensen die ook hun droom najagen.

6. Kleffe kaartjes zijn soms te lief, dat geldt ook voor You’re so sweet.

7. Helemaal volgens de laatste trend: flamingo!

8. In sommige situaties kan het best lastig zijn de juiste woorden te vinden. Jeetjemineetje is dan een goed alternatief.

9. Een leuk beterschapskaartje is nog niet zo snel gevonden in de meeste winkels. Wel bij ByBean: Get well soon.

Nog meer vrolijke, kleurrijke kaarten? Ga snel naar ByBean.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *