Winkel van Papier: stationery, wrapping & meer

Door  |  1 reactie

De webshops in toffe kaarten, stationery, inpakmateriaal en meer van dat soort leuks waarvan je nooit genoeg hebt, zijn niet meer op één hand te ontdekken. We ontdekken elke keer nieuwe. Maar ook bij de good old ones blijven we trouw klant. Winkel van Papier is zo’n webshop.

Een paar jaar geleden werd masking tape opeens een hit. Het was in die tijd dat Winkel van Papier haar deuren opende. De webshop is het domein van Daniëlle Vos, die ik al een tijd via Twitter volgde. Het was ook haar webshop waar ik mijn eerste rolletjes masking tape kocht zo’n drie jaar geleden. En nog steeds volg ik haar webshop op de voet, omdat ze elke keer weer met nieuwe leuke producten komt. Tijd om jullie kennis te laten maken met haar assortiment!

Winkel van papier

Alles over deze producten van Winkel van Papier

1. Al mijn stationery staat in kartonnen Ikea-dozen in de werkkamer. Om overzicht te houden van wat waar in zit, heb ik ze gelabeld met roze labels. Gemaakt met deze lettertang!

2. Mijn favoriete inpakpapier blijft dat van Eva&Anne. In meerdere kleuren verkrijgbaar, maar ik ga voor deze. Extra leuk is dat het dubbelzijdig papier is.

3. Ik ben er zo eentje die niet zonder lijstjes kan. Dit handige notitieblok ligt dus standaard op mijn bureau.

4. Als bruidsfotograaf zie ik de leukste gastenboeken voorbij komen. Met deze invulkaarten kun je het ook origineel aanpakken!

5. Waar ik mijn voorraad inpakpapier opberg? In deze XL paperbag.

6. Nog zo’n item dat ik al een paar jaar veel gebruik: de labiketmal. Met deze mal kun je zelf labels en etiketten maken van bijvoorbeeld restjes inpakpapier en karton.

7. Winkel van papier heeft een ruim assortiment aan kaarten. Deze kaart slaat precies op mij.

8. Nog niet leverbaar, maar al wel te bestellen: deze lightbox. Ja, die heb ik dus al in bestelling staan. Leuk is hij hè? Je kunt zelf de tekst wisselen aan de hand van de letters die je bijgeleverd krijgt. Symbooltjes zijn los te bestellen.

9. Van die hebbedingen die ik nooit kan laten liggen: check deze muismat.

Duidelijk: Winkel van Papier is enorm slecht voor je portemonnee. Maar wel te leuk om links te laten liggen. Neem je ook een kijkje?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Vivian

    20 juli 2015 at 13:42

    Ik ben zeker van plan om hier eens iets te gaan bestellen, het ziet er superleuk uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *