Verveling slaat toe? 9x creatief met WC-rollen

Door  |  0 reacties

Geef toe, zes weken zomervakantie is best lang. Geen wonder dat er ‘ik verveel me’-momenten voorbij komen. Altijd handig om dan iets uit de mouw te kunnen schudden om de kids weer even zoet te houden. Creatief met WC-rollen bijvoorbeeld.

Dan maar even iets minder WC-rollen sparen voor school. Dat haal je wel weer in. Tevreden kinderen die lekker bezig zijn is belangrijker! En als je dan toch bezig bent; wellicht zit er ook iets leuks voor jezelf tussen deze 9x creatief met WC-rollen.

Creatief met wc-rollen

Alles over deze ideeën met wc-rollen

1. Twee vliegen in één klap als jouw spruit jarig is in de vakantie en gelijk de eerste schooldag gaat trakteren. Deze uiltjes zijn vast een hit in groep 1/2! Vlak van tevoren vullen met lekkers en klaar ben je.

2. Speciaal voor de jongens; raceauto’s van wc-rollen! Als ze klaar zijn kun je nog een racebaan uitzetten op de vloer met washi tape en je hebt er geen kind meer aan voorlopig.

3. Always be yourself. Unless you can be Batman. Then always be Batman. Voor de die hard Batman-fans zijn deze toch geweldig of niet?

4. Deze onwijs schattige vogelhuisjes zijn wel van het niveau ‘gevorderd’ maar zeker de moeite waard om een poging te wagen.

5. Lastig kiezen hoor; welke van deze WC-rol diertjes ga je als eerste maken? Of maak je ze gewoon allemaal?

6. Niet alleen leuk om te maken, geheel in je eigen stijl, maar ook nog eens super handig voor het nieuwe schooljaar deze bureau organiser van WC-rollen.

7. Nee, het is nog lang geen kerst maar haal vast een snoer lichtjes van zolder en tover deze om tot een zomers lichtsnoer met beplakte ringen WC-rol

8. Toe aan iets nieuws voor aan de wand? Dat fabriek je gewoon zelf! Al dan niet met hulp van de kids.

9. En alvast vooruitlopende op het volgende seizoen; een voederstation voor de vogels maken is ook een idee.

Wat je allemaal niet met WC-rollen kunt hè…. Fascinerend! Voldoende inspiratie voor een middagje knutselen toch?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *