Inpakken maar! 9x zwart/wit inpakpapier

Door  |  0 reacties

Je hoeft maar een willekeurig woonblad open te slaan en het is zwart/wit wat de klok slaat. Overgewaaid uit Zweden. En inmiddels blijft het niet meer alleen bij zwart/wit wonen, je vindt deze combinatie in steeds meer items terug. Schreven we eerder al over zwart/wit kaarten, nu zijn we op zoek gegaan naar het leukste zwart/wit inpakpapier.

Toegegeven: ik had nooit wat met zwart/wit en kijkend naar mijn Instagram-feed loop ik zeker een half jaar achter op de zwart/wit-trend. Waarom ik deze nu dan wel opeens zo leuk vind? Een woonkamerverbouwing. In onze hernieuwde woonkamer zijn zwart en wit, samen met petrol en grijs, belangrijke kleuren. En dus ging ik steeds meer op zoek naar zwart/wit accessoires en hield ik daar een kleine tic aan over.

Voor een groot verrassingspakket wat ik eerdaags cadeau ga geven, ging ik dan ook op zoek naar zwart/wit inpakpapier. En wat blijkt dat er veel te zijn. Allemaal even leuk! Het was dan ook een flinke opgave om mijn negen favoriete te selecteren. Maar het is gelukt! Kijk je mee?

Zwart/wit inpakpapier

Alles over dit zwart/wit inpakpapier

1. Dit schattige bolletjespapier is van de Deense ontwerpster Rie Elise Larsen. Verkrijgbaar bij Villa Meliefste.

2. Voor leuk inpakpapier neem ik vaak een kijkje bij Happypaper.nl. Daar vond ik ook dit dubbelzijdige zwart/wit inpakpapier. Leuk: er zijn bijpassende stickers verkrijgbaar.

3. Het eerder genoemde verrassingspakket is voor mijn grote liefde, die eerdaags de 40 jaar bereikt. Ja, dan mag hartjespapier niet ontbreken toch?

4. Dit inpakpapier is ook geschikt voor mannen; stoer zwart, met een beetje wit.

5. Lekker speels: papier vol triangeltjes.

6. Als je op zoek gaat naar zwart/wit inpakpapier vind je vooral veel abstracte vormen. Deze bomen vormen daarop een mooie uitzondering.

7. Hoe schattig zijn deze witte besjes op een zwarte achtergrond?

8. Dreamkey.nl is ook een goed adresje voor al je inpakmaterialen. Check deze zwart/wit-variant!

9. Tot slot nog één vrolijk papiertje van Happy Paper: met heel veel druppels.

Voor welk zwart/wit inpakpapier ga jij?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *