Live the Brightside: hoe maak jij het leven net nog een stukje leuker?

Door  |  1 reactie

Omdat we dol zijn op positiviteit, vrolijke momenten in het leven en je dromen nastreven, besteedden we onlangs al aandacht aan de nieuwe campagne van Lipton Ice Tea: Live the Brightside. Nadat Frank onlangs het wereldrecord met een matras van de trap glijden neerzette, is het nu tijd voor het ultieme geluksmoment van fashionblogger Yara.

Een toffe campagne van Lipton Ice Tea; ze roepen Nederlanders op een idee te bedenken om hun dag  nog net een stukje leuker te maken. Stuur jij je idee op en valt deze op tussen de vele ideeën die inmiddels zijn ingezonden dan word jouw idee werkelijkheid met dank aan het Lipton Ice Tea-team dat hiervoor klaar staat. Tijd dus om je nog een keer mee te nemen naar zo’n tof moment!

Pimp my bike: het Live The Brightside-moment van fashionblogger Yara

“Ik vind dat onze stad wat kleur mist en dat de oude vertrouwde fietsjes wel een opknapbeurt kunnen gebruiken”, aldus fashionblogger Yara. Samen met het team van Lipton Ice Tea zette zij een speciale pimp my bike-tent op in het Vondelpark. Vanuit hier knapten ze tientallen fietsen op, die ze een zomers tintje gaven. Als je onderstaand filmpje bekijkt, baal je toch dat je die dag net niet in Amsterdam was met je fiets?

Uiteraard horen we ook hier graag van je hoe jij jouw leven elke dag een beetje mooier/vrolijker/leuker maakt, maar als je wilt dat jouw ultieme Live the Brightside-moment uitkomt, laat dan snel jouw idee achter bij Lipton Ice Tea. Laat je het ons even weten als jij wordt geselecteerd?

Reacties

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Like & Love (it!)? Bekijk alle mogelijkheden.

1 reactie

  1. Simone

    27 juli 2015 at 14:33

    Wat een super leuk initiatief! Ik schrijf ’s ochtends altijd lieve briefjes voor mijn vriend. Mijn dag is mooier als ik dat van een ander wat mooie mag maken 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *