Vrolijk de keuken op! De leukste theedoeken verzameld

Door  |  0 reacties

Ook al ben je gezegend met een vaatwasmachine – oh wat is dat fijn! – een theedoek moet je altijd bij de hand hebben. Omdat dat ene schaaltje niet in de vaatwasser mag, of die ene pan er net niet meer bij past. Oh, en omdat leuke theedoeken ook nog eens je keuken opvrolijken. Zeker de leuke theedoeken die wij vonden.

Leukste theedoeken

Alles over deze leuke theedoeken

1. Weg met saaie theedoeken! Op deze theedoek wordt een os getoond met alle benamingen van de verschillende stukken vlees van de os. Zo weet je volgende keer wel wat je bij de slager moet bestellen.

2. Op Athomeliving.nl (ken je deze webshop al?) vonden we deze quote-theedoek. Goede reminder voor mensen die zo nu en dan ongeduldig zijn. Zoals ondergetekende…

3. Steek jezelf een veer in je reet tijdens het koken met deze geweldige theedoek van Dutch Rose.

4. Ken je de Design Letters-producten van Arne Jacobsen? Ik ben er helemaal fan van en in navolging van toffe letterbordjes aan de muur hangt deze letter-theedoek nu ook in de keuken. Ook verkrijgbaar in zwart en wit.

5. Grafisch, eenvoudig, maar toch oer-Hollands: de fietstheedoek van Puik-Art.

6. De Wordfeud-rage is al ruim over het toppunt heen, maar ik heb er wel een Scrabble-liefde aan overgehouden. Doe mij deze Scrabble-theedoek met toepasselijke woorden maar.

7. Dubbel plezier: deze grappige theedoeken voor melkliefhebbers zijn ook te gebruiken als placemat.

8. Kleur in de keuken creëer je eenvoudig met de vrolijke handdoeken van Hay.

9. Bloomingville heeft niet alleen borden met leuke teksten, maar ook theedoeken. Graag de hele set!

Ga jij ook voor vrolijke theedoeken in je keuken?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *