Een huwelijksaanzoek om een traantje bij weg te pinken

Door  |  1 reactie

Je denkt met je vriend naar de bioscoop te gaan voor een leuk uitje en terwijl hij nog even naar de wc moet, begint de film. Met diezelfde vriend in de hoofdrol. Het overkwam Amy.

Als bruidsfotograaf heb ik een zwak voor toffe huwelijksaanzoeken. Bij kennismakingsgesprekken met toekomstige bruidsparen is dit dan ook één van de dingen die ik als eerst vraag: “Hoe heeft hij je ten huwelijk gevraagd?”

En nee, het is niet dat ik niet geëmancipeerd ben, maar ik moet het nog meemaken dat de vrouw de man ten huwelijk vraagt. Het blijft natuurlijk wel een beetje een meisjesdroom dat de man door de knieën gaat en daar wachten we kennelijk nog steeds trouw op.

De Australische Liam pakte het wel heel groots aan. Kijk en pak vast een zakdoek!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Godelieve

    2 augustus 2015 at 13:50

    Wat een ontroerende video!

    Misschien ben ik dan een grote uitzondering op de regel want ik heb mijn man ten huwelijk gevraagd 32 jaar geleden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *