Het enige echte luxe kleurboek voor volwassenen

Door  |  1 reactie

Vervelen we je al, met al die toffe kleurboeken die we voor je uitlichten? Kleuren was niet alleen de hit van 2014, het blijkt in 2015 onverminderd populair te zijn. En dus komen er nog elke week nieuwe boeken uit. Zoals Het enige echte luxe kleurboek voor volwassenen.

Mijn verzameling kleurboeken wordt met de dag groter. Ik probeer er bewust tijd voor te maken, want kleuren werkt écht ontspannend. Het enige nadeel van veel kleurboeken vind ik dat ze snel uit elkaar vallen. Zeker als ze een ringband heHet enige echte luxe kleurboek voor volwassenenbben en intensief worden gebruikt. Uitgever BBNC, dé uitgever van kleurboeken, heeft daar nu wat op gevonden: Het enige echte luxe kleurboek voor volwassenen.

Wat kun je verwachten van ‘Het enige echte luxe kleurboek voor volwassenen’?

Het enige echte luxe kleurboek voor volwassenen is weliswaar ook een kleurboek met ringband, maar wel eentje die onverslijtbaar is. Het heeft een dikke kartonnen kaft die de ringband beschermd en binnenin vind je dikke kleurplaten, dubbelzijdig gedrukt. Ook als je met viltstiften kleurt, is de kans op doordrukken hierdoor nihil.

Extra handig: de papieren bevatten een scheurlijntje, waardoor je ze als ze af zijn uit kunt schuren en bijvoorbeeld kunt inlijsten.

Titel: Het enige echte luxe kleurboek voor volwassen
Uitgeverij: BBNC
Prijs: € 19,95

Bekijk op bol.com

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Anneke

    6 augustus 2015 at 11:21

    Ga vooral door met daarover te schrijven, want dit onderwerp verveelt nooit, net als jullie andere onderwerpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *