Vermoord uit wraak

Door  |  0 reacties

Ken jij inspecteur Eve Dallas al? Of J.D. Robb? Op de redactie kenden we ze niet… Tot we Vermoord uit wraak lazen. Geldt dit ook voor jou? Grote kans dat je na het lezen van dit boek, het zesde in de serie, ook meteen de vijf eerdere boeken wilt lezen…

Waar Vermoord uit wraak over gaat

Vermoord uit wraak, JD RobbVermoord uit wraak begint gelijk goed. Binnen no time wordt Eve Dallas, stoer wijf en inspecteur, geconfronteerd met een slachtoffer die op gruwelijke wijze aan zijn eind is gekomen. En niet uit het niets. Eve ontvangt eerst een gecodeerd bericht met een aankondiging en cryptische omschrijving. Ze krijgt eigenlijk soort van de tijd om de moord voor te zijn. De dader zorgt er echter telkens voor dat ze net te laat is. Gaandeweg blijkt dat de man van Eve gelinkt kan worden aan de slachtoffers. Eve doet alles wat in haar macht ligt, al dan niet volgens de regels, om de dader te vinden en haar man buiten schot te houden.

Wat wij vonden van Vermoord uit wraak

De spanning van de zich opvolgende moorden en het zoeken naar de dader, gecombineerd met de betrokkenheid van de man van Eve zorgen ervoor dat je wilt blijven lezen. De Los Angeles Daily News omschrijft het boek als ‘Een supersnel en ongelooflijk goed geschreven verhaal, met een waanzinnige en unieke combinatie van spanning, detective en romantiek.’ En dat kunnen wij alleen maar beamen. Vermoord uit wraak kent daarnaast een super spannende ontknoping.

Het is even schakelen als er zaken worden genoemd die niet zo 1-2-3 te plaatsen zijn. Al snel blijkt dat het verhaal zich afspeelt in de toekomst. En die dingen waarvan je denkt ‘huh?’ bestaan dus (nog) niet. Omdat dit gedoseerd gebeurt is het geen moment een stoorzender.

Tijd om uit te kijken naar deel zeven, dat op 15 oktober verschijnt. En tot die tijd kun je je prima vermaken met de eerdere delen.

Titel: Vermoord uit wraak
Uitgever: Boekerij
Prijs: € 15,00

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *