Zomerse DIY ideeën met ananas

Door  |  0 reacties

Het is niet alleen de zomer van de flamingo’s, maar ook de zomer van de ananassen. Kun jij er – net als ik – geen genoeg van krijgen, check dan snel even deze DIY ideeën met ananas.

Vraag me niet waarom mijn hart een sprongetje maakt bij alles met ananassen en flamingo’s, kennelijk geeft het mij een zomer gevoel. Ik trek met liefde mijn sokken met ananassen aan (echt HEMA!), mijn armbandje met ananasjes gaat regelmatig om en ook kaartjes met ananassen verstuur ik regelmatig. Op warme zomeravonden steek ik daarnaast graag mijn ananaskaars aan voor wat extra sfeer.

Genoeg ruimte in huis voor ananassen en dus ging ik op zoek naar de leukste DIY ideeën met ananassen. Mochten er weer wat regenachtige dagen komen dan heb ik mooi wat te doen.

DIY ideeën met ananas

Alles over deze DIY ideeën met ananas

1. Van schoenen kun je er nooit genoeg hebben, zeker niet van espadrilles. Ik heb gezocht, maar kon geen ananas espadrilles vinden. Binnenkort heb ik ze misschien toch, want ze blijken eenvoudig zelf te maken. Met een beetje tekentalent. Ik ga eerst wel op witte papiertjes oefenen…

2. Op en top jeugdsentiment: strijkkraaltjes. Maak hiermee bijvoorbeeld een ananas-sleutelhanger. Als je grotere plaatjes hebt, zou je ook ananas-onderzetters kunnen maken.

2. Haal meer ananas in de keuken, met dit toffe snijbord. Zelf te maken!

4. Superleuk om cadeautjes mee in te pakken, of voor traktaties: ananas-zakjes. Misschien wel een van mijn favoriete DIY ideeën met ananas. Oké, na de espadrilles dan.

5. Leuk voor kinderen & eenvoudig te maken: waskrijtjes in de vorm van een ananas.

6. Zomers feestje? Geef het een ananas-thema en maak deze toffe mini-feestmutsjes.

7. Ook leuk voor een ananas-feestje: deze vrolijke ananas-bekers.

8. Er volgen vast nog wat zwoele zomeravonden. Praat & drink tot diep in de nacht bij deze sfeervolle ananas-windlichten.

9. Dit supertoffe make-up tasje maak je met een beetje naai-kennis zelf. Ik ga hiervoor mijn moeder lief aankijken denk ik maar.

Supertoffe DIY ideeën met ananas toch? Nu snel aan de slag!

 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *