M&M recepten! Kan het nog lekkerder?

Door  |  0 reacties

M&M’s zijn lekker. Punt. Je hebt vast je voorkeur, maar wij kennen niemand die niet van M&M’s houdt. Heb je er ooit aan gedacht om M&M’s als ingrediënt te gebruiken? Kijk mee naar deze negen M&M recepten!

M&M’s staat voor Mars & Murrie’s, genoemd naar de uitvinders. De eerste M&M’s werden in de Tweede Wereldoorlog verstrekt aan Amerikaanse soldaten en waren simpelweg bruin. Later kwamen daar andere kleuren bij.

Begin jaren 60 kwamen ze in Nederland op de markt als Treets (met pinda’s) en Bonitos (zonder pinda’s). In 1983 werden deze namen gewijzigd in M&M’s Pinda en M&M’s Choco. In Nederland kennen we inmiddels ook de Crunch-variant. In de VS kennen ze nog veel meer varianten zoals pindakaas, amandel, kokos, mint… Komt u daar maar mee door naar Nederland hoor!

Maar ook zonder de bovenstaande unieke smaken kun je veel met M&M’s. Check deze M&M recepten maar eens!

M&M recepten

Alles over deze M&M recepten

1. Stel je voor; vrijdagavond, bank, dekentje, film/serie/boek en dan een bak vol met salted caramel M&M popcorn. Dan kan de avond en het weekend niet meer stuk.

2. Hou je van bakken, M&M’s en Oreo’s? Dan ga je dit recept voor Loaded M&M Oreo Cookie Bars echt heel erg waarderen. Kan niet anders.

3. Word jij minder blij van de Oreo’s maar wel heel vrolijk van marshmallows dan zijn deze Caramel Marshmallow M&M Brownies een aanrader.

4. Een mega M&M’s-koek! Voor deze ene keer is het dan niet zo’n probleem om het bij één koek(je) te houden…

5. Deze is ook superleuk om te maken: pindakaas-M&M’s-truffels. En daarna, nog leuker, uitgebreid proeven natuurlijk.

6. O boy….. M&M Cheesecake met chocoladepretzel-bodem. Lekker in het kwadraat, wat jij?

7. Deze M&M-brownie-pizza is een super origineel idee als je, bijvoorbeeld je collega’s, wilt trakteren. Met zo’n leuke pizza kun je goed voor de dag komen.

8. Hoewel het luchtig M&M-toetje heeft vragen wij ons af hoe luchtig dit in werkelijkheid is. Niet dat dat een deal breaker zou zijn, want het ziet er heerlijk uit.

9. En als laatste in deze serie van M&M recepten M&M Cookie Brittle. Deze gaan wij dus hoe dan ook uitproberen. Dat moet gewoon.

Oké, oké… alle negen M&M recepten zijn natuurlijk overduidelijk van de categorie ‘plak maar op je heupen’ maar ach, dat moet toch kunnen af en toe. Dus waar ga jij je als eerste aan te buiten?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *