Lekker lang tafelen met de nieuwe IKEA collectie

Door  |  1 reactie

Lag bij jou gisteren de nieuwe IKEA catalogus ook op de mat? Wij kijken enorm uit naar de nieuwe IKEA collectie, IKEA namelijk meer aandacht te besteden aan lang tafelen. En laten we daar nu net dol op zijn.

Nieuwe IKEA collectie: aandacht maakt alles mooier

In de IKEA Catalogus 2016 staat het thema ‘Aandacht maakt alles mooier’ centraal. Aandacht voor elkaar, voor je kinderen, voor je interieur, voor je eten en voor de wereld om je heen.

Aandacht begint in en rondom de keuken. Het is dé centrale plek in huis waar je met vrienden, familie en kinderen kleine en grote momenten deelt. Een ruimte voor iedereen. Koken, eten, werken, of gewoon een goed gesprek. Ieder doet in de keuken zijn ding, en zo ben je toch samen. Eten is daarin de verbindende factor.

En dus vind je in de nieuwe catalogus, die meer dan 300 pagina’s telt heel veel aandacht voor accessoires voor de keuken en eetkamer. Een tochtje naar IKEA staat al gepland, onderstaande producten staan bovenaan mijn wensenlijstje. Kijk je mee?

Nieuwe Ikea collectie

Alles over deze producten uit de nieuwe Ikea collectie

1. Kurk is in. En dat zie je terug in de nieuwe IKEA collectie. Neem bijvoorbeeld deze glazen karaf met kurken dop. Voor € 5,99 is hij voor jou (of voor mij).

2. Ook zo leuk van kurk en tof voor in een grote woonkamer: deze SINNERLIG krukjes. Niet alleen in zwart verkrijgbaar, maar ook naturel. Wist je trouwens dat kurk zacht, vuilafstotend natuurmateriaal is en dat het ook nog eens waterbestendig en geluiddempend is? Je leert nog wat van de nieuwe IKEA collectie.

3. Stoer voor boven de eettafel: deze hanglamp van bamboe. En niet verwacht, maar… handgemaakt! En dat voor slechts € 49,95.

4. Een groot deel van mijn servies is zwart/wit. Dit vrolijke dienblad past daar goed bij.

5. Mocht je niet van kurk houden en juist wél van kleur, dan is deze kleurrijke karaf een goed alternatief voor op tafel.

6. Ideaal voor in kleinere woonkamers en keukens: deze eiken klaptafel.

7. Waterdicht en dus ideaal voor bijvoorbeeld op een bankje in de (woon)keuken: dit stoere zitkussen.

8. Ooit was ik voor een fotoshoot op zoek naar een flinke dosis aardappel- of fruitkistjes. Nergens te vinden, tenzij je een giga-hoog bedrag wilde betalen op Marktplaats. Of er stonden lelijke letters op. Te laat, maar nu wel gevonden: de KNAGGLIG kistjes. Handig voor bijvoorbeeld in de bijkeuken. Of leuk om aan de muur op te hangen als kastje. In verschillende maten verkrijgbaar in de nieuwe IKEA collectie.

9. Vrolijk de eettafel op met deze servetten, perfect passend bij het eerder genoemde dienblad uit de nieuwe IKEA collectie.

Oh en dan komt IKEA later dit jaar ook nog eens met de SITTNING collectie. Stoere onderzetters van massief acacia, stoere snijplanken (en nu wel betaalbaar, wat ze vaak niet zijn) en zwart mat servies. Hebben, die nieuwe IKEA collectie!

 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Vlijtig Liesje

    12 augustus 2015 at 11:45

    Ja, ik kreeg hem gisteren ook binnen! Goed dat je er overs schrijft, want ik moet hem nog eens uitgebreid gaan bekijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *