Hét cadeautje voor hippe aanstaande moeders

Door  |  0 reacties

Wéér een zwangere vriendin, collega of zus? Op een gegeven moment is de creativiteit qua leuke zwangerschapscadeautjes wel op. Daarom helpen we je op weg, Koop bijvoorbeeld het boek Ik word mama.

Wat je kunt verwachten van Ik word mama

Ik word mama kraamcadeauIk word mama wijkt af van het gemiddelde zwangerschapsboek. In dit boek vind je geen wetenschappelijke onderbouwde feiten of theorieën over zwangeren en foetussen. Nee, het is een boek dat vooral bedoelt is om de moeder in spe even te laten lachen. Om gekke weetjes bijvoorbeeld. Om dingen die je eigenlijk niet wilt weten over je zwangerschap, en die ook niemand je doorgaans vertelt. Dat doet dit boek dus wel!

De waarheid over zwanger zijn

Het mag dan misschien een roze wolk lijken, eenmaal zwanger merk je dat het naast een roze wolk ook best verwarrend kan zijn. Soms overweldigend en bij tijd en wijlen ook loodzwaar. Dit boek helpt je relativeren en geeft je daarnaast extra tips en handvatten. Inclusief grappige cartoons en quotes die echt wel kant én wal raken.

Extra leuk!

In het boek is ook een speciaal deel voor de papa in spe. Met tips voor als je beter om wilt kunnen gaan met een (boze) hoogzwangere vrouw vol hormonen. Met alles wat je nodig hebt in een survivalkit voor o.a. tijdens de bevalling. En hoe help je je vrouw nu bij een bevalling? Ik word mama helpt je op weg! En maak ook gerust notities, daar biedt het boekje ook ruimte voor.

Moeder, en dan?

Waar je tijdens de zwangerschap zo nu en dan met je handen in het haar zit als zwangere, is het daarna echt niet meteen een roze wolk. Daar helpt dit boekje ook weer bij op een praktisch, nuchtere en relativerende manier. Zodat je als moeder in spe straks niet alleen maar over haar baby praat….

Genoeg redenen om dit boekje dus cadeau te doen, of voor jezelf te kopen. Hij is leuk!

Titel: Ik word mama
Auteur: Sofie van Herpe
Illustratrice: Emma Thijssen
Uitgever: Lannoo
Prijs: € 14,95

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *