Voldoende vocht? 9x de tofste waterkannen

Door  |  0 reacties

Na een paar herfstdagen lijkt het eindelijk weer volop zomer te zijn. En op deze dagen is het extra belangrijk om voldoende water binnen te krijgen. De beste manier om dit te doen? Altijd een gevulde waterkan binnen handbereik. We gingen daarom op zoek naar de leukste waterkannen.

Minimaal twee liter vocht heb je nodig op een dag, op warme dagen nog meer. Maar door drukte kun je snel vergeten even naar de koelkast te lopen. Voor mij is er maar één oplossing: een kan met water op tafel zetten. Opeens drink ik wel veel water. Of fruitwater, of limonade.

Nu nog mooie waterkannen om je eettafel mee op te vrolijken. Ik ging voor je op zoek. Kijk je mee?

Waterkannen

Alles over deze waterkannen

1. Stoer & robuust: deze waterkan van Jamie Oliver. Je draagt meteen een steentje bij in het milieu, zijn waterkannen zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

2. Deze zomer maakte ik voor het eerst kennis met Design Letters. Ik ben fan dit merk en zou deze waterkan graag toevoegen aan mijn nu nog mini-collectie.

3. Waterkan ultra de luxe! De waterdispenser Quality Thirsty Bird beschikt niet alleen over een reservoir voor drie later water, het wordt ook nog eens gekoeld. Altijd ijskoud water bij de hand & nooit vocht tekort.

4. Niet alleen tof om te zien; deze waterkan van Bodum (verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar ik ga voor rood!) heeft een filter dat ervoor zorgt dat ijsklontjes en andere toevoegingen (fruitwater!) niet mee komen tijdens het schenken. Door het siliconen balletje in het deksel sluit de karaf automatisch af na het uitschenken. Geen gelek meer!

5. Deze waterkan van Menu heeft eenzelfde soort functie. Ik ben tegenwoordig helemaal in to Scandinavisch design en dit Deens merk sluit dan ook goed aan op mijn smaak.

6. Verwacht je bij een waterkannen alleen maar doorzichtige varianten? Mis! Van deze waterkan van Blond Amsterdam word je toch spontaan vrolijk. Daarom een verdiende plek in mijn selectie.

7. Nuttig & decoratief: dat zijn de waterkannen van Lene Bjerre Abella. De kannen zijn van Scandinavische makelaardij.

8. Waterkan mee voor onderweg? Door het knalkleurtje is het haast onmogelijk geworden om deze Wesco Waterkan kwijt te raken. Ook verkrijgbaar in andere knalkleurtjes.

9. Van de nieuwe IKEA collectie: deze karaf met kurk. Stoer & eenvoudig. Ook verkrijgbaar als kan met schenktuit.

Bestellen dus; een van deze waterkannen. Voor deze warme dagen en hopelijk de velen die nog zullen volgen deze zomer.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *