Burger Day! 9x hamburger recepten

Door  |  0 reacties

Vandaag is het Burger Day! Ja inderdaad, dat bestaat. En wij zouden Like & Love (it!) niet zijn als we daar geen aandacht aan zouden besteden. We gingen op zoek naar negen hamburger recepten om je vingers bij af te likken. Krijg je al trek?

De hamburger is afkomstig uit de Duitse stad Hamburg. Men bakte daar platgedrukte ballen gehakt vlees en serveerde die op ronde broodjes. Duitse emigranten namen deze eetgewoonte mee naar de Verenigde Staten, waar het hamburger werd genoemd en de hedendaagse hamburger is ontstaan. – Wikipedia.

Inmiddels zijn er talloze varianten te vinden en wij zochten de lekkerste hamburger recepten voor je bij elkaar. Dat wordt smullen vanavond!

Hamburger recepten

Alles over deze hamburger receptem

1. We starten gelijk met een anders-dan-anders hamburger: de visburger met chunky burgersaus. Perfect voor een vleesloze dag!

2. Zin in een hamburger met een twist die ook nog eens eenvoudig te maken is? Wat dacht je van blue cheese burgers?

3. Spicy & Crispy Chicken Ceaser Club. Niet alleen de naam is een mond vol ook de hamburger is een flinke maaltijd. Kom maar door hoor!

4. We vonden ook het recept voor de ultieme vega-burger. Vega of niet, deze burger ziet er alleen al door de kleuren enorm lekker uit.

5. Burger Day starten met een burger als ontbijt? Dat kan prima met een ontbijtburger met spek en avocado.

6. Deze mini cheeseburgers zijn multifunctioneel inzetbaar. Lunch, snack, kinderfeestje, buffet… you name it!

7. En als je de burger echt wilt inzetten als hapje dan zijn deze mini burgers zonder broodje met thousand islands dip perfect.

8. O boy… kijk deze Western bacon burger with BBQ mayo and crispy onion strings dan. Geen idee of ik hem überhaupt op krijg, maar wil het best een keer proberen.

9. En tot slot sluiten we Burger Day zeer toepasselijk en geheel in stijl af met een burger cupcake als toetje.

Briljante dag hè, Burger Day. Een perfect excuus om deze hamburger recepten allemaal uit te proberen. Met welke begin jij?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *