Ridiculously Good: bonbons van rauwe chocolade

Door  |  0 reacties

Ridiculously Good doet haar naam eer aan, de bonbons van rauwe chocolade zijn werkelijk super lekker. Lekkerder dan alle rauwe chocolade die eerder voorbij kwam. Lees je mee? 

Instagram is voor een Like & Love (it!) redacteur bijna onmisbaar. Want veel van de artikelen die we publiceren hebben Instagram als inspiratiebron. Zo ook Ridiculously Good. We zagen foto’s van te schattige doosjes voorbij komen met daarin bonbons van rauwe chocolade. We mochten proeven en dat resulteerde dus uiteindelijk in deze review.

Ridiculously Good, rauwe chocoladeWat je kunt verwachten van de rauwe chocolade van Ridiculously Good

Allereerst die schattige doosjes. Ze zijn dus in het echt net zo schattig en maken het een superleuk cadeautje om weg te geven. Ieder doosjes bevat twee apart verpakte bonbons.

We proefden de rauwe chocolade bonbons in twee smaken, Rich Peanut & Date en Creamy Coconut. Die namen omschrijven exact de smaak. De Rich Peanut & Date heeft een smeuïge vulling en de Creamy Coconut doet denken aan een bounty maar dan beter.

Een traktatie als je jezelf eens écht wilt verwennen of iemand anders blij wilt maken.

Over de rauwe chocolade

De producten worden niet boven de 42 graden verwarmd waardoor de oorspronkelijke, natuurlijke en goede eigenschappen van cacao behouden blijven. De rauwe chocolade is biologisch gecertificeerd, 100% natuurlijk, vrij van geraffineerde suikers, lactose, E-nummers, aspartaam, kleurstoffen, conserveermiddelen, en andere toevoegingen. Klinkt alleen maar goed toch?

Alle rauwe chocolade die ik tot nu toe heb geproefd vond ik geen succes in de zin dat het kon tippen aan ‘reguliere’ chocolade. De bonbons van Ridiculously Good waren echter een feestje om te proeven en mogen vaker voorbij komen. Ik ben fan!

Nieuwsgierig geworden en wil je ook graag proeven? Bekijk de verkooppunten >>

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *