Houd de zomer langer vast met deze toffe ijsjes

Door  |  0 reacties

IJsjes, wie lust ze niet? En zeg je ijsjes dan zeg je zomer. Omdat we graag het zomergevoel zo lang mogelijk vasthouden gingen wij op zoek naar 9 leuke ijsjes-producten waarmee dat zeker gaat lukken. 

Nee inderdaad, dit keer geen recepten om zelf ijsjes te maken. Dat deden we eerder al met 9x frisse ijsjes met een vleugje alcohol en 9x yoghurtijs recepten. Nu zochten we naar leuke hebbedingetjes uit die heel hard ‘ijsjes’ en ‘zomer’ roepen.

Ijsjes producten

Alles over deze toffe ijsjes producten

1. Hoe schattig is deze ijsjesslinger? Behalve deze mintkleur is hij er ook in zachtroze. Super voor de kinderkamer.

2. Je hebt vast nog wel ergens een basic shirt liggen. Met deze transfer strijk je in een handomdraai dit heerlijke ijsje op je shirt en kun je er het hele jaar van genieten.

3. En bij dat zelfgemaakte ijsjesshirt past deze ketting met ijsjes hanger perfect! Verkrijgbaar in meerdere kleuren dus kies je favoriete ‘smaak’.

4. Nog op zoek naar een fijn woonkussen? Dit stoere grote (60×60 cm) kussen is handgemaakt en mag bij mij zo op de bank.

5. Een lamp in de vorm van een softijs. De LED-lamp is 24 cm hoog en gaat aan een uit door op het ijsje te drukken. Verkrijgbaar in roze, wit en blauw.

6. Als je met deze mierzoete ijsjesportemonnee van Blond Amsterdam niet het zomergevoel weet vast te houden….

7. Oeps… laat je nou je ijsje vallen? O nee, het is een deurstopper. En zo echt dat menig bezoeker zal denken dat hij/zij snel een doekje moet pakken.

8. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het lekkerste ijsje van het land…. Ook alweer zo leuk voor de kinderkamer.

9. Naar school of werk kun je je de hele dag verlekkeren aan deze ijsjes rugtas van O’neill. En je kunt er natuurlijk je spullen in meenemen. Dat ook.

Lekkere uh… leuke ijsjes producten hè? Ik ga voor het woonkussen. Om mee te beginnen… En jij? 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *