Pretty different: toffe najaarscollectie van Didi

Door  |  6 reacties

Soms kun je aangenaam verrast worden. Zoals met de nieuwe najaarscollectie van modewinkel Didi. Wat is deze collectie, met het thema Pretty different, tof!

Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik nooit een grote Didi-fan was. Niet vanwege slechte ervaringen met de kwaliteit, maar puur omdat ik er nooit naar binnen liep. Didi was namelijk voor 30-plussers in mijn ogen. En met grote regelmaat vergeet ik dat ik deze grens al een jaar of vier gepasseerd bent. Oeps! Toen we voor Like & Love (it!) bij Didi werden uitgenodigd om te komen shoppen (wie zegt daar nee tegen, met shopbudget!), ging ik er dan ook met een open vizier heen. Samen met mede-redacteur Sabine, die ook nooit in de winkel kwam, liet ik mij positief verrassen.

Over de nieuwe DIDI-collectie

We hebben stiekem een beetje moeite om de zomer achter ons te laten en al weer naar dikke winterkleding te kijken. Gelukkig speelt Didi hier met haar nieuwe collectie goed op in. De vrolijke kleuren (veel smaragdgroen, we houden er van) geven je nog dat zomerse gevoel, evenals de luchtige en veel wijdvallende tops en blousejes. Het gebruik van de aardkleuren (bruin, maar ook mosterdgeel) in combinatie met dikke vesten maken dat je toch langzaam klaar wordt gestoomd voor het najaar.

Hoe we de collectie daarnaast zouden typeren? Zeker niet mainstream! Ondanks dat er heel veel handige basics (waar Sabine dol op is) in de nieuwe collectie zitten, zijn het voornamelijk uitgesproken kledingstukken. Waar je soms een beetje lef voor moet hebben. En dat is net waar ik dan weer om de hoek kom. Ik hou wel van een beetje opvallen op zijn tijd.

Een greep uit de collectie

Wil jij zien wat de nieuwe collectie van Didi zoal de bieden heeft? Sabine en ik zetten onze favoriete kledingstukken op een rij. Kijk je mee?

Didi najaarscollectie

1. Favoriet bij mij: deze one size fits all poncho. Ik vermoed dat ik daar dit najaar zo’n beetje in leef.

2. Zeker geen jurk voor grijze muisjes, maar wel voor vrouwen die willen opvallen. Deze retrojurk is netjes of stoer (met riem) te dragen. Extra vrolijk door de grote bloemen en het kleurgebruik.

3. Sabine ging voor een nieuwe outfit die zowel voor zakelijke doeleinden gebruikt kon worden, als casual. Deze zwarte blazer (ook verkrijgbaar in o.a. petrol en mosterdgeel) kan je – met dank aan de klassieke halslijn – in elke situatie dragen. Kwestie van de goede broek en het goede topje.

4. Combineer de blazer met een nette broek en dit smaragdgroene topje en je komt zakelijk, maar vrouwelijk voor de dag.

5. Ik dacht altijd dat je voor overknee vesten echt lang moest zijn. Totdat ik de verkoopster zag met dit vest. Ze was even lang als ik en kon het prima hebben. En ik dus ook. Maar dan niet met een nette broek, maar met een stoere jeans en hakken.

6. Op en top vrolijk is deze blouse zonder twijfel. En met dank aan de leuke sjaals die Didi verkoopt kun je hem nog een extra touch geven. Ook verkrijgbaar in wit met grijs voor als je niet zo van de felle kleuren bent.

7. Ook bruin-rode tinten komen terug in de najaarscollectie van Didi. Dit korte bomberjackje zien we graag!

8. Bang dat de vele printjes van Didi én de felle kleuren te lief overkomen? Gewoon combineren met deze stoere jeans.

9. Eigenzinnigheid ten top: deze jas in blazer-vorm met abstractie paardenprint. Te leuk!

Zelf shoppen? Win een waardecheque t.w.v. € 100,-

Deze actie is inmiddels afgelopen, de winnaar heeft reeds een bericht ontvangen.

 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

6 reacties

 1. Vlijtig Liesje

  8 september 2015 at 12:07

  Leuke kleding allemaal. Ik ben al heel lang niet meer bij Didi binnengeweest. Misschien moet ik er toch weer eens gaan kijken.

 2. Dionne

  9 september 2015 at 17:27

  Nummer 1 is absoluut mijn favoriet. Deze mooie poncho zou ik een dragen over een strak jurkje en een paar mooie hakken eronder naar mijn nieuwe baan. Chique en stijlvol.

 3. Christa Lindhout

  10 september 2015 at 21:19

  Ik zou voor dit vestje gaan. https://www.didi.nl/speels-gebreid-vest-ecru-dw151077212e6-1 alleen zo ontzettend buiten mijn budget. Wie weet krijg ik wat gelukjes om dit vest toch aan te schaffen en loop en sta ik er straks ook zo stralend en zelfverzekerd bij als jij op de foto.
  Zou hem combineren met een gewone spijkerbroek of op een wijde zwarte rok. Hij is juist zo gaaf met het gehaakte patroon aan de voorkant. Zo lekker eigenwijs de Didi collectie!

 4. Helma Keijzer

  10 september 2015 at 21:42

  https://www.didi.nl/prachtig-lang-vest-groen-dw15107720815h-1
  Wauw, didi heeft zeker mooie items. Ik zit ook graag in mijn comfort zone (donker blauw en zwart). Ik ben zes weken.geleden bevallen. Durf nog geen broek te shoppen. Dus ik.zou gaan voor het colour blocked vest groen. Heel mooi lekker comfortabel en super voor de herfst. Ik doe graag mee!!’ En zou ook iets voor mijn dochter van 5 shoppen. Ook super spullen.

 5. Rianne weerd

  11 september 2015 at 23:07

  Vanavond voor het eerst sinds jaren weer bij didi geweest. Er zijn idd weer mooid artikelen. Bij didi moet je passen. Ook als je cent dat het je niet staat. Ik wil graag voor een jurk gaan. Deze

 6. Corinne

  13 september 2015 at 17:43

  Jurkje 2 had ik al gespot op de site van Didi is verreweg mijn favo! Absoluut niet voor grijze muisjes, dus perfect voor mij 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *