DEEZ Dutch: koffie drinken was nog nooit zo leuk

Door  |  1 reactie

Bij Like & Love (it!) zijn we lichtelijk verslaafd aan Instagram. Maar we beschouwen dat zeker niet als verloren tijd. Weet je hoeveel leuks er te spotten is? Zo ontdekten we onlangs de toffe mokken van DEEZ Dutch.

Over DEEZ Dutch

Manon, eigenaresse van DEEZ Dutch opende in december 2014 haar eerste winkel. Met digitale producten, mooie cliparts, digitale patronen; ideaal voor bijvoorbeels scrapbookers. En ze wist dat ze op lange termijn ook fysieke producten met haar eigen ontwerpen wilde verkopen. Maar wat?

Samen met haar man bekeek ze de opties; stickers, wand decoratie, prints voor aan de muur. Gek genoeg kwamen ze uiteindelijk – als rasechte koffieliefhebbers – uit op het idee om mokken te bedrukken. Met een speciaal systeem waarmee je door middel van hitte prints kunt bedrukken met speciaal transferpapier. Dat vaatwasser- en magnetronbestendig is, halleluja. En zo kwam het dat nog geen half haar na haar eerste webshop de fysieke producten al een feit waren.

Sterker nog; ze waren al populair lang voor haar nieuwe Etsy-shop er was. Ze zette ze op Instagram en alle creatievelingen daar vielen voor haar mokken. Zo ook wij. Want zeg nu zelf; als je onderstaande plaatjes ziet, wil je ze toch meteen afschaffen en nooit meer ergens anders koffie uit drinken?

Deez Dutch mokken

Toffe mokken met korting

Zoals wij fan zijn van de mokken van Manon is Manon fan van Like & Love (it!) en daarom vindt ze het heel leuk om de bezoekers van Like & Love (it!) korting aan te bieden op haar collectie. Met de code LOVEDEEZ ontvang je bij een bestelling maar liefst 15% korting. Hoe tof is dat? Deze kortingscode is geldig tot 31-12-2015.

Bekijk snel de hele collectie van DEEZ Dutch >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. angelique

    12 september 2015 at 09:02

    Ow deze zijn erg gaaf!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *