Oogsttijd! 9x verrassende appel recepten

Door  |  0 reacties

Appel is het meeste geliefde fruit in Nederland. En het is nu weer oogsttijd voor al die lekkere appels. Reden voor ons om negen verrassende appel recepten uit te zoeken waarmee je aan de slag kunt als je terug komt van appels plukken

Behalve zo uit de hand kun je werkelijk alle kanten op met appel. Wie is er niet opgegroeid met appelmoes en zelfgebakken appeltaart. Maar er kan nog zoveel meer met appel. We gingen op zoek naar negen appel recepten die niet zo voor de hand liggen. Kijk je mee?

Appel recepten

Alles over deze appel recepten

1. Appelcake zonder toevoeging van vet, is dat lekker? Geef toe, deze ziet er heerlijk uit toch. Snel proberen!

2. Zijn ze bij jou thuis ook zo gek op frietjes? Kijk deze dan….. appelfrietjes met slagroom! Dat moet onwijs lekker zijn.

3. Deze appel-caramel-nachos vragen om een filmavond! Alleen of met een paar vriendinnen in huispak op de bank onder een dekentje smullen van dit lekkers.

4. Als je indruk wilt maken op je gasten lukt dat vast en zeker met deze prachtige appel-rozen. Bijna zonde om op te eten. Bijna…

5. Pizza maar dan anders; apple crisp pizza om precies te zijn. Perfect als dessert of als je eens iets anders aan je gasten wilt geven dan traditionele appeltaart.

6. Caramel apple cheesecake maken zonder de oven te gebruiken? Dat kan met dit recept. Leuk ook in zo’n mason jar.

7. Apple pie fudge klinkt ook erg smakelijk. Eentje uit de categorie ‘plak maar op je heupen’ maar ach, moet kunnen af en toe.

8. Al eens zelf appel chips gemaakt? Perfect tussendoortje voor de kids. En super eenvoudig te maken.

9. Voor deze apple slice cookies heb je ook geen oven nodig. Ideaal!

Ideeën genoeg om de appeloogst van dit jaar te verwerken dus. Welke van deze lekkere appel recepten ga jij als eerste maken? 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *