Geur in je interieur: 9x geurstokjes

Door  |  1 reactie

Ben jij ook dol op lekkere luchtjes voor jezelf, de was én voor je huis? Bij Like & Love (it!) zijn we dat wel en we zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe geurtjes en geurstokjes. Want behalve dat deze laatste zo lekker ruiken, zien die flesjes/potjes er vaak ook leuk uit en zien we er altijd wel weer een die perfect bij het interieur of in dat ene hoekje past. Kijk je mee naar onze favorieten?

Het reukorgaan is het sterkste zintuig dat mensen hebben en het beïnvloedt maar liefst 75% van onze dagelijkse emoties. We slaan zelfs gebeurtenissen op aan de hand van geur. De kans dat je iets herinnert aan de hand van een geur is dan ook vele malen groter dan wanneer je iets ziet, hoort of aanraakt. En je huis voelt dus ook prettiger als het er lekker ruikt. En dat lekkere geurtje in huis krijg je heel goed met geurstokjes.

Leukste geurstokjes

Alles over deze geurstokjes

1. Op nummer 1 horen de geurstokjes van Rituals. Gewoon, omdat we bij Like & Love (it!) fan zijn van Rituals. Mijn persoonlijke favoriet is Sweet Sunrise met zoete sinaasappel en ceder, maar jouw favoriet zit er ook vast bij. En eenmaal in het bezit van deze geurstokjes kun je daarna navullingen kopen. Plus: verkrijgbaar in klein formaat (voor het toilet bijvoorbeeld) en groot formaat.

2. Bij Loods5 kun je ook heel goed terecht voor geurstokjes. Bijvoorbeeld deze met lavendel en mint; echt heerlijk! Keuze genoeg qua geuren én qua flesjes/houders. En betaalbaar!

3. Hou je van design én decadentie? Dan zijn deze (prijzige) geurstokjes van Tom Dixon misschien wel de juiste keuze voor jou.

4. De houder van deze Mr&Mrs Fragrance geurstokjes is een echte eyecatcher. Hij is verkrijgbaar in zwart en wit. En je krijgt er gratis een tweede geur bij!

5. Hema… daar zijn we dus ook fan van. En laat die nu ook hele fijne geurstokjes hebben inmiddels. Die het door de schappelijke prijs ook nog eens leuk doen als cadeautje.

6. The Body Shop kent ook al van die fijne geurstokjes. Deze bijvoorbeeld met groene thee en citroen. Heerlijk fris.

7. Wist je dat je ook heel goed zelf geurstokjes kunt maken? En dat je dan dus helemaal zelf bepaalt wat jouw geur is…. Betaalbaar en flexibel!

8. Vanille-fan? Dan horen deze geurstokjes van Douglas in jouw interieur!

9. En tot slot kent Riviera maison ook vijf varianten geurstokjes waaronder deze met de wereldse naam Ibiza. Milano en Naples zijn twee van de andere geuren.

Hmmm…. tijd om weer eens een nieuwe voorraad geurstokjes te shoppen zeg ik. Welke lijkt jou het allerlekkerst?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

1 reactie

 1. Petra

  20 september 2015 at 11:54

  De allerlekkerste staat er helaas niet bij, voor mij is dat Janzen.
  Heerlijke geuren (mijn favoriet is Orange 77), in een heel mooi flesje en ook nog betaalbaar.
  Mis bij dit overzicht wel de prijzen, dan kun je het eigenlijk pas echt vergelijken.
  Ik geef de geurstokjes vaak kado als ik bij iemand ga eten, ipv van een bloemetje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *