Ja, ik wil niet!

Door  |  0 reacties

De impulsieve Lily en de intelligente Will staan op het punt van trouwen. Maar kennen ze elkaar wel echt én doen ze er wel goed aan? Lees het turbulente Ja, ik wil niet van Eliza Kennedy.

Waar ‘Ja, ik wil niet’ overgaat

ja, ik wil niet (Eliza Kennedy)Maak kennis met Lily Wilder in Ja, ik wil niet van Eliza Kennedy. Een New Yorkse advocaat, die niet alleen goedgebekt is maar ook impulsief. En dit alles wordt versterkt als ze een drankje (of zes) op heeft. Voor de buitenwereld is ze een gelukkige aanstaande bruiloft met de perfecte man, maar waarom lukt het haar dan niet om monogaam te zijn?

Haar verloofde Will is een lieve, intelligente archeoloog. Lily is dol op Will, maar of ze ook echt van hem houdt? Zij zo impulsief, hij zo serieus. Zij met een hoofd die af en toe op hoofd slaat, hij zo down to earth. Will houdt zonder twijfel van Lily, maar weet hij wel wie ze echt is? Naarmate de huwelijksdag nadert, groeit Lily’s twijfel. De mooiste dag van haar leven dreigt om te slaan in haar allergrootste vergissing. Of toch niet?

Lezen of niet lezen?

Oké, je moet het boek met een korreltje zout lezen en jezelf tijdens het lezen van Ja, ik wil niet vooral niet te vaak afvragen: “Gebeurt dit in het echt?” Kleine kans, het is gewoon oer-Amerikaans. En vermakelijk. Dus als je op zoek bent naar een fijne chicklit om je hoofd leeg te maken na een lange dag werken dan zit je met Ja, ik wil niet helemaal goed. Ook lekker voor regenachtige avonden met een dekentje of voor tijdens een nazomer-vakantie aan het zwembad. Hardop lachen mag! (en dat ga je ook niet tegenhouden)

Titel: Ja, ik wil niet
Auteur: Eliza Kennedy
Uitgeverij: Xander Uitgevers B.V.
Prijs: € 19,98

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *