9x de leukste Instagram-accounts

Door  |  0 reacties

Instagram; het is inmiddels haast populairder is dan Facebook. Verrassend? Nee, hoe leuk is het dat je d.m.v. foto’s een kijkje kunt nemen in iemands wereld. Tof toch?

Ik kijk graag binnen bij die ene collega, die klasgenoot van vroeger of bekende Nederlanders. Maar stiekem vind ik het nog veel leuker om leuke Instagram-accounts te spotten met een thema. Mensen die ik niet ken – misschien wel leer kennen door hun account – en die een origineel Instagram-account creëren en je daarmee elke keer verrassen. Onderstaande accounts doen dat in elk geval.

Leukste Instagram accounts

Alles over deze Instagram-accounts

1. Aflamingoaday – Je zou verwachten dat als je elke dag een foto plaatst van dezelfde plastic flamingo het best een keer saai wordt. Dit account bewijst het tegendeel.

2. Symmetrybreakfast – De eigenaresse van dit account maakt elke dag een symmetrisch ontbijt voor haar en haar vriend. Must voor foodies!

3. Rumagnl – Voor de meest hilarische maar ook zo herkenbare quotes. Ja, daar kunnen onze quotes echt niet aan tippen, hoe leuk die ook zijn.

4. Socalitybarbie – Ben jij soms ook zo jaloers op het perfecte leven van perfecte Instagrammers? Op mensen die iedere dag koffie drinken in dé tentjes van dit moment, op mensen die unieke reizen maken, of die altijd een opgeruimd huis hebben? Volg dan snel dit account, want socialitybarbie neemt ze op de hak. Lekker sarcastisch!

5. Darcytheflyinghedgehog – Hoewel ik zelf een enorm fan van hondenaccounts (mijn ogen hond heeft er ook één, shame on me) haalt geen van deze het qua hoog awwwhhh-gehalte bij dit toffe egeltje. Helaas is het egeltje inmiddels overleden en worden er geen nieuwe foto’s meer geplaatst, maar blader zeker nog even terug in de vele foto’s.

6. Leesamantha – Deze dame, die haar kinderen graag een gezonde maaltijd voorzet, is met recht een foodartist te noemen. En haar kinderen? Ik vrees dat ze last hebben van jaloerse vriendjes en vriendinnetjes. Wat een geweldige maaltijden

7. Mommasgonecity – De kinderen van deze blogger stelen direct je hart, samen met hond Theo. Jessica werd bekend toen Theo als puppy bij hen kwam en meteen een aandoenlijk stel vormde met hun toen jongste kind, Beau. Inmiddels is er een nieuwe telg en deze zorgt ook weer voor de meest schattige foto’s met Theo.

8. BaddieWinkle – Deze 87-jarige vrouw bewijst dat Instagram niet alleen de plek is voor jonge mensen. Met meer dan 1,5 miljoen volgers is ze een ster. Dat niet alleen; ze is ook echt leuk. Bekijk dit filmpje maar eens.

9. Lottedentoonder – Lotte is een seriewoordenaar pur sang. Wat dat inhoudt? Check haar creatieve foto’s.

Ken jij nog leuke Instgram-accounts die eigenlijk niet aan dit lijstje mogen ontbreken? Laat ze hieronder vooral achter!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.