Hipper dan hip! 9x outfits met dierenprint

Door  |  0 reacties

Van urenlang naar kittens kijken op YouTube tot vertederend alle hondjes op straat knuffelen… Veel mensen kunnen er geen genoeg van krijgen. Helaas kost een eigen dier onderhouden veel tijd, geld en de juiste middelen… Gelukkig is er nog een andere optie om jezelf te omgeven met dieren, met toffe outfits met dierenprints. Is het toch nog een beetje Dierendag, ook voor de mensen zonder huisdier.

Denk jij bij outfits met dierenprint meteen aan ordinair? Laat je dan hier verrassen door deze negen gave kledingstukken. Een Afrikaanse stijl, stoere katten en zelfs een beetje slangenprint… met wat dieren in je outfit is helemaal niets mis!

9 x outfits met dierenprint

Alles over deze outfits met dierenprint

1. Deze gebreide trui van Mango is een typisch voorbeeld dat de klassieke dierenprint in plaats van ordinair juist heel stoer en stijlvol kan zijn! Prijs: € 49,99.

2. Houd jij van een sportieve stijl? Dan is dit leuke

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.