Gespot! LOODS5 styling speeddates

Door  |  0 reacties

LOODS5 is het walhalla voor de interieur junkie. Uren lang kun je er rondslenteren en inspiratie opdoen voor je huis. Alleen kiezen is soms erg lastig bij LOODS5 met zoveel leuks. En laat LOODS5 daar nou net iets leuks voor hebben bedacht: styling speeddates!

Wat zijn styling speeddates?

In iedere vestiging van LOODS5 kun je gedurende een dag terecht voor een gratis styling speeddate met een van de stylistes. Juist, zij die ook verantwoordelijk zijn voor al die leuke hoekjes en opstellingen in de winkels.

Je kunt tijdens zo’n styling speeddate gedurende 45 minuten al je woonvragen stellen. Bijvoorbeeld hoe je wanneer je gaat samenwonen van twee verschillende interieurs één stijl maakt. Of weet je wel wat je anders wilt in je woonkamer of slaapkamer, maar niet hoe je het moet aanpakken? Vraag het de stylistes.

Waar en wanneer zijn de styling speeddates?

De styling speeddates vinden plaats tussen 10.00 en 16.00 uur. Je moet je wel even aanmelden en dat kan door een mailtje te sturen naar de winkel waar je zou willen speeddaten, met een korte omschrijving van je ‘woondilemma’. Je ontvangt dan bericht op welk tijdstip je bent ingedeeld.

Leuk? Dan zou ik niet te lang wachten, scoor snel een plekje voor zo’n styling speeddate.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *